Δείτε τον ηθοποιό Jason Momoa να χτυπιέται με άλλους headbanger σε συναυλία των Metallica

Instagram @prideofgypsies

Ο Jason Momoa χτυπήθηκε για τα καλά κατά τη διάρκεια δύο συναυλιών των Metallica στο SoFi Stadium την Παρασκευή 25 Αυγούστου και την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Inglewood της Καλιφόρνια. Ο σταρ του Aquaman απαθανατίστηκε σε διάφορα βίντεο να ρίχνει, αλλά και να δέχεται αγκωνιές με άλλους headbanger και τις δύο βραδιές.

Εκτός ότι πέρασε την βραδιά του με τους Pantera στα παρασκήνια, οι οποίοι ήταν support των Metallica, βρήκε την ευκαιρία να τα πει και με άλλους celebrities, όπως ο John Travolta και ο Tommy Lee το βράδυ της Παρασκευής.

Στη συνέχεια, την Κυριακή, όπως δημοσιεύτηκε στο TMZ, ο 44χρονος Momoa τόλμησε να μπει στο κυκλικό pit κατά τη διάρκεια του σετ των Metallica, με την ογκώδη φιγούρα του και τα μακριά του μαλλιά να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος.

 

Video Url

 

Στο δικό του Instagram, ο Momoa μοιράστηκε την ιστορία του ότι ήθελε να φέρει τον φίλο του Travis Snyder, ο οποίος παλεύει με τη λευχαιμία, στα σόου των Metallica. Δυστυχώς, ο Travis είχε ένα επείγον περιστατικό πριν από τις συναυλίες και δεν κατάφερε να έρθει, έτσι ο Momoa τον σύστησε στα μέλη των Metallica, James Hetfield, Kirk Hammett και Robert Trujillo μέσω του iPhone του.

Οι Metallica σχολίασαν την ανάρτηση του Momoa γράφοντας: «Χαιρόμαστε που σε έχουμε μαζί μας».

Ο Momoa είναι πραγματικός metalhead, παρακολουθεί πολλές συναυλίες και συχνά συζητά την αγάπη του για τη heavy μουσική. Το 2018 ανέφερε τους Tool και τους Metallica ως έμπνευση για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Aquaman και το 2020 πήρε μερικά μαθήματα μπάσου απευθείας από τον Les Claypool των Primus.