Zach Bryan ο νέος σούπερ σταρ, όχι μόνο της κάντρυ

Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει κάποιος το πόσο δύσκολο είναι να παρακολουθείς την διεθνή μουσική σκηνή και να προτείνεις πάντα αυτά που θα ξεχωρίσουν.

Για τους περισσότερους, ονόματα περνάνε από μπροστά τους με ρυθμό ριπής από πολυβόλο, πώς μπορεί ο καθένας να κάνει την σωστή επιλογή; αυτό εκμεταλλεύονται τα διάφορα μεγάλα ΜΜΕ και μας προωθούν τις επιτυχίες της εποχής που σπάνια έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η κάντρυ δεν είναι ένα είδος με πολλούς φίλους στην Ελλάδα, όμως στην Αμερική εδώ και μερικά χρόνια κερδίζει συνέχεια έδαφος έναντι το χιπ χοπ και αφού δεν υπάρχει ουσιαστικά ροκ, οι λευκοί γυρίζουν πίσω στις ρίζες και αγκαλιάζουν με αγάπη την κάντρυ.

Αυτή η μουσική, όπως και το χοπ χοπ είναι περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση στην Αμερική και μοιραία θα μειώνονται οι πωλήσεις από τους Αμερικανούς καλλιτέχνες εκτός Αμερικής, αυτό θα έχει επιπτώσεις και στην προώθηση της Αμερικάνικης κουλτούρας που μέσα από την μουσική έκανε την δουλειά της για την Αμερικάνικη πολιτική.

O Zach Bryan είναι το νέο μεγάλο όνομα και είχε κάνει αίσθηση με το προηγούμενο άλμπουμ του, αυτό θα τα πάει ακόμα καλύτερα και την Παρασκευή θα είναι Νο 1 στις ΗΠΑ.

Εμείς εδώ το έχουμε στην διάθεση σας.

Video Url