Roger Waters - Time, η νέα εκδοχή του

Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει την νέα εκδοχή του Dark Side Of The Moon μια προσπάθεια που θα μπορούσε να την είχε αποφύγει, πιο πολλά έχει να χάσει από το να κερδίσει. Απλά θα έπρεπε να σκεφθεί γιατί τα μεγάλα τραγούδια δεν διασκευάζονται. KZ 

Ο Roger Waters ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια πρόσφατα ηχογραφημένη έκδοση του The Dark Side Of The Moon . Η έκδοση του The Waters, με την επίσημη ονομασία The Dark Side Of The Moon Redux , έρχεται στις 6 Οκτωβρίου. Πριν από την κυκλοφορία του, κυκλοφόρησε την επανηχογράφηση του "Time".

Παρόμοια με την εκδοχή του "Money", ο Waters επιβραδύνει και μειώνει την ψυχεδελική ενορχήστρωση του "Time" προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα φωνητικά του.

Το The Dark Side Of The Moon Redux είναι παραγωγή Waters μαζί με τον Gus Seyffert και περιλαμβάνει ένα στούντιο συγκρότημα που αποτελείται από τους Seyffert, Joey Waronker, Jonathan Wilson, Johnny Shepherd και Jon Carin. Σημειωτέον, τα άλλα επιζώντα μέλη των Pink Floyd που βοήθησαν στη δημιουργία του αρχικού άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των David Gilmour και Nick Mason, δεν εμφανίζονται στις ηχογραφήσεις. Οι προπαραγγελίες είναι πλέον σε εξέλιξη.

Video Url