Παρακολουθήστε 18.812 Αυστραλούς να τραγουδούν το «Africa» των Toto

Instagram @pubchoir

Ένα βίντεο κυκλοφόρησε πρόσφατα με περισσότερους από 18.000 Αυστραλούς να τραγουδούν το κλασσικό τραγούδι «Africa» των Toto σε όλη τη χώρα.

Το βίντεο προέρχεται από την Pub Choir, έναν οργανισμό που ιδρύθηκε το 2017, που σκοπό έχει να μετατρέπει το κοινό σε χορωδία. Εμφανίζονται σε μπαρ και θέατρα, διδάσκουν στους παρευρισκόμενους να ερμηνεύουν δημοφιλή τραγούδια σε αρμονία τριών μερών, βιντεοσκοπούν την εκτέλεση και το αποτέλεσμα είναι το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στο παρελθόν, η Pub Choir ερμήνευσε πολλά δημοφιλή κλασικά κομμάτια, όπως το «Heroes» του David Bowie, το «Running Up That Hill» της Kate Bush και το «I Was Made For Lovin' You» των Kiss. Το τελευταίο τους project βρίσκει 18.812 εθελοντές να τραγουδούν σε 15 πόλεις σε όλη την Αυστραλία, με την βοήθεια 37 μουσικών.

Οι διοργανωτές της Pub Choir είναι ξεκάθαρα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. «Τα καταφέραμε. 18.812 άτομα σε όλη την Αυστραλία σε μια mega συνεργασία. Και τι ωραίος τρόπος να τελειώσουμε απόψε στο Περθ. Τι παράσταση. Περάσαμε τέλεια, εντός και εκτός σκηνής. Ευχαριστούμε που ήρθατε στις παραστάσεις μας, που τραγουδήσατε με την καρδιά σας. Νιώθουμε τόσο ευγνώμονες».

 

Video Url