100.000 δολάρια έδωσε η Beyoncé στο μετρό της Ουάσιγκτον για την επιστροφή των θαυμαστών της

Instagram @beyonce

Η Beyoncé πρόσφερε χρήματα στο μετρό της Ουάσιγκτον για να συνεχίσει την λειτουργία του κατά μια ολόκληρη ώρα, ώστε οι θαυμαστές της να μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αφού η έναρξη της τελευταίας της συναυλίας καθυστέρησε λόγω κακοκαιρίας.

Την προηγούμενη Κυριακή, η 41χρονη τραγουδίστρια επέστρεψε για δεύτερη νύχτα στο FedEx Field, μία ώρα μετά την προγραμματισμένη της έναρξη, προειδοποιώντας τους θαυμαστές ότι λόγω κεραυνών στην περιοχή όλοι οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να αναζητήσουν καταφύγιο.

«Παρακαλούνται οι φίλαθλοι έξω από τις πύλες και στους χώρους στάθμευσης να επιστρέψουν στα αυτοκίνητά τους», ανακοινώθηκε στους παρευρισκόμενους. «Ζητείται από όλους εντός του γηπέδου να στεγαστούν κάτω από καλυμμένους χώρους και ράμπες μέχρι νεωτέρας». Γύρω στις 8.30 το απόγευμα, ανακοινώθηκε ότι «οι οπαδοί μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους».

Εν τω μεταξύ, το μετρό της Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι η γραμμή Silver Line θα επεκτείνει την υπηρεσία της κατά μια ώρα, η οποία θα χρηματοδοτηθεί από την συναυλία, καλύπτοντας το κόστος των 100.000 δολαρίων, διατηρώντας και τους 98 σταθμούς ανοιχτούς για την εξυπηρέτηση των πελατών και άλλων λειτουργικών εξόδων.