Kanye West: Τι γνωρίζουμε για το επερχόμενο άλμπουμ του σύμφωνα με τον παραγωγό, Fya Man

Wikimedia Commons / Jason Persse

Σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, το πιο πρόσφατο στούντιο άλμπουμ του Kanye West, Donda, θα γίνει δύο ετών. Καθώς πλησιάζουμε στην επίμαχη ημερομηνία (29 Αυγούστου), αρχίζει να φαίνεται ότι η επιστροφή του West θα έρθει πιο σύντομα από ότι περιμέναμε.

Την προηγούμενη Παρασκευή, μια σελίδα του Reddit αφιερωμένη στον West (r/WestSubEver) φιλοξένησε τον μουσικό παραγωγό από το Σικάγο, Fya Man, όπου απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις που είχαν οι θαυμαστές, σχετικά με το νέο LP του West.

Έχοντας δουλέψει με τον West σε 11 τραγούδια από το Donda, όπως το «Off The Grid» και το «Hurricane», ο Fya Man επιβεβαίωσε ότι έχει εμπλακεί στη δημιουργία του άτιτλου ακόμα project του 46χρονου ράπερ. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο West είναι «εξαιρετικά απασχολημένος με την διαδικασία της παραγωγής» και ότι «η συγγραφή του δίσκου είναι πολύ κουραστική».

Επιπλέον, εκτός ότι αποκάλεσε το LP «καυτό», περιέγραψε την προσέγγιση ως «τον παλιό καλό Ye, αλλά συντονισμένο με την νέα εποχή», αναφερόμενος στη επιλογή του να συμπεριλάβει soul samples και τολμηρών στίχων σε συνδυασμό με έντονο, εις βάθος rapping. Όταν ρωτήθηκε αν ο West αποφάσισε να ολοκληρώσει κάποια τραγούδια από το Donda 2, ένα άλμπουμ του 2022 το οποίο ηχογράφησε εν μέρει, αλλά δεν ολοκλήρωσε ποτέ, ο Fya Man είπε ότι αυτά τα τραγούδια έχουν μπει στο συρτάρι.

«Δεν είδα κανένα από τα τραγούδια του Donda 2 να επιστρέφουν. Όλα είναι καινούργιες ιδέες», έγραψε.

Στα μέσα Ιουνίου, ο West γιόρτασε τα 46α γενέθλιά του με ένα ιδιωτικό πάρτι στο Λος Άντζελες, όπου ήταν παρών ο ράπερ Freddie Gibbs από το Σικάγο, μαζί με την τραγουδίστρια Chloe Bailey και τον Ty Dolla $ign. Ο Fya Man είπε ότι όσοι ήταν παρόντες στο πάρτυ, ενεπλάκησαν στη μουσική για το άλμπουμ του West.

Όλες οι νέες πληροφορίες που παρέχονται από τον Fya Man έρχονται μόλις ένα μήνα μετά τα σχόλια που έκανε ο MC από το Σικάγο, Rooga, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο τραγούδι «Ok Ok», από το άλμπουμ Donda σε παραγωγή του Fya Man, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι ο West, ετοιμάζει νέο δίσκο.

Video Url