Ο John Lydon αποκάλυψε ότι μία stalker ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του: «Έχει κάνει τα νεύρα μου κουρέλια»

Instagram @pilofficial

Ο John Lydon αποκάλυψε ότι έχει μία stalker που ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του και έχει τρομάξει τόσο πολύ, που υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία με την ελπίδα να λυθεί το θέμα.

Μιλώντας στο Uncut για την προώθηση του νέου άλμπουμ των Public Image Limited, «End of World», ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για το νόημα πίσω από το πέμπτο κομμάτι του άλμπουμ, με τίτλο «Walls».

«Όλοι πρέπει να θέτουμε όρια», απάντησε. «Χρειαζόμαστε κάποιο βαθμό διαχωρισμού από τους άλλους, έστω και μόνο για μια αίσθηση ασφάλειας».

«Αυτή τη στιγμή, παλεύω με μια stalker που μπαίνει στην αυλή μου τα βράδια και υποστηρίζει ότι είναι η κόρη μου», συνέχισε. «Και είναι στα 50 της. Είναι η αδιαφορία της και ο εγωισμός της που με έχει αναστατώσει πραγματικά. Είχα stalkers στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι υπερβολικά παράλογη και μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο σοβαρό, οπότε αναγκάστηκα να το αναφέρω στις Αρχές. Δεν μου αρέσει να βάζω τους ανθρώπους σε μπελάδες, αλλά μου προκαλεί άγχος. Έχει κάνει τα νεύρα μου κουρέλια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Lydon μίλησε σχετικά με την προέλευση του punk rock, συγκεκριμένα εάν η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι η γενέτειρα του είδους.

«Υπάρχει αυτή η ανοησία ότι το punk rock ήρθε από τη Νέα Υόρκη. Προέρχομαι από μια πολύ δυνατή κουλτούρα, που δεν χρειαζόταν την Αμερική για να μας διδάξει πώς να είμαστε punk. Η αμερικανική punk σκηνή ήταν ένα μάτσο φλώροι με στενά παντελόνια, που διάβαζαν ποίηση του Rimbaud. Δεν χρειαζόμασταν την Αμερική. Είχαμε ζήσει συναρπαστικά πράγματα στα νιάτα μας που δεν είχαν καμία σχέση με την Αμερική», είπε ο πρώην τραγουδιστής των The Sex Pistols.

Το άλμπουμ «End Of World» των Public Image Limited πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου, μέσω της Cargo UK Distribution.

 

Video Url