Μοιράζει λεφτά η Taylor Swift. Μπόνους 100.000 δολαρίων έδωσε στα μέλη του crew της

Instagram @taylorswift

Η περιοδεία «The Eras Tour» της Taylor Swift βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία, με την ίδια την τραγουδίστρια να εκτιμάται ότι θα αποκομίσει τουλάχιστον μισό δισεκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με το TMZ, η Swift μοίρασε ένα μεγάλο μέρος από τα έσοδά της, δίνοντας στα μέλη του πληρώματος της περιοδείας, μπόνους συνολικού ύψους 100.000 δολαρίων στον καθένα.

Πριν από τις εμφανίσεις της στη Σάντα Κλάρα το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Swift φέρεται να μοίρασε εξαψήφια μπόνους στους 50 περίπου οδηγούς φορτηγών που έχουν μεταφέρει τα σκηνικά  σε όλη τη χώρα τους τελευταίους μήνες.

Η Swift έδωσε επίσης μπόνους στα μέλη της μπάντας της, χορευτές, τεχνικούς φωτισμού και ήχου, catering και άλλους όπως αναφέρει το TMZ. Συνολικά, η Swift φέρεται να μοίρασε περισσότερα από 55 εκατομμύρια δολάρια σε μπόνους.

Το πρώτο σκέλος της «The Eras Tour» ολοκληρώνεται μετά από μια σειρά έξι εμφανίσεων στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες που ξεκινά σήμερα. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει το διεθνές σκέλος της περιοδείας.