Οι The Linda Lindas μοιράζονται το νέο τους ρετρό single «Resolution/Revolution»

Instagram @the_linda_lindas

Το pop-punk συγκρότημα από το Los Angeles, The Linda Lindas μοιράστηκε το νέο τους single, «Resolution/Revolution». Η all-girl μπάντα που αποτελείται από τις Bela Salazar, Eloise Wong και τις αδερφές Lucia και Mila de la Garza, μέσω ρετρό κιθάρων, αποτίει φόρο τιμής στις επιρροές του συγκροτήματος.

«Η Bela άκουγε πολύ Pantera και Judas Priest όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε το κομμάτι. Είχε ένα riff κατά νου και καθώς δουλεύαμε μαζί, μεταμορφώθηκε σε αυτή την σύνθεση», δήλωσε το συγκρότημα.

Όσο για το θέμα του τραγουδιού, ο στίχος «We’re so small / But we stand tall / Right the wrongs / And sing along», δηλώνει πώς η μπάντα φέρνει μια θετική αλλαγή και την παρουσιάζει με ενθαρρυντικό τρόπο.

«Το τραγούδι έχει να κάνει με το να κάνεις μικρές βελτιώσεις σε μεγάλα προβλήματα, ώστε να κάνεις τη διαφορά μακροπρόθεσμα. Παίζουμε το τραγούδι ζωντανά εδώ και μερικές εβδομάδες, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το κυκλοφορήσουμε ως single και ελπίζουμε να σας δώσει ώθηση» είπαν οι Linda Lindas.

Η παραγωγή του «Resolution/Revolution» έγινε από τον πρώην ντράμερ των Reel Big Fish, Carlos de la Garza, πατέρα της κιθαρίστριας, Lucia de la Garza και της ντράμερ Mila de la Garza.

Απολάυστε το «Resolution/Revolution» παρακάτω:

 

Video Url