Ο Ed Sheeran εντοπίστηκε να σερβίρει χοτ ντογκ στο Σικάγο – Σε σοκ οι θαυμαστές του

Instagram @infoedsheeran

Ο βρετανός τραγουδιστής έκανε την εμφάνισή του στο The Wieners Circle, ένα διάσημο κατάστημα πώλησης χοτ-ντογκ που είναι γνωστό για την υψηλής ποιότητας street food του και για το γεγονός ότι «βρίζει» τους πελάτες του.

Το Σαββατοκύριακο, ο 32χρονος μουσικός επισκέφτηκε το κατάστημα του Σικάγο και εθεάθη να σερβίρει φαγητό στους θαυμαστές του.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία από τις υπαλλήλους του εστιατορίου ανακοίνωσε: «Θα έχουμε τον γαμ***  Ed Sheeran εδώ στο γαμ*** Wieners Circle και θα του διδάξω πώς να φτιάχνει ένα γαμ***  χοτ ντογκ».

Στη συνέχεια, η ίδια εργαζόμενη συνέχισε με τις «φιλικές προσβολές» και ζήτησε από τον Sheeran να το βουλώσει και να βάλει ένα χοτ ντογκ στον κ*** του. Παρά τις προσβολές, ο Ed μοίρασε χοτ ντογκ στους πελάτες χαμογελαστός.

«Σερβίρονται χοτ ντογκ στο @wienerscircle σήμερα», έγραψε ο Sheeran δίπλα στο βίντεο στο Instagram. Και πρόσθεσε: «Αυτό το μέρος είναι θρυλικό στο Σικάγο για το σερβίρισμα χοτ ντογκ και την προσβολή των πελατών του. Το αγάπησα. Τα λέμε στο γήπεδο απόψε».

Το Wieners Circle μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο του Sheeran, γράφοντας: «Ο νεότερος εκπαιδευόμενος μας @edsheeran έχει πολλά να μάθει. Είναι πολύ σωστός και φιλικός».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Sheeran εμφανίσθηκε στο Chicago Theatre και στο Soldier Field, όπου έσπασε ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών. «Σπάσαμε το ρεκόρ εισιτηρίων για απόψε», είπε στο πλήθος. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη συναυλία που έχει γίνει ποτέ εδώ. Είστε 73.000 απόψε. Σας ευχαριστώ πολύ που μου χαρίσατε το σαββατόβραδό σας».

 

Video Url