Δείτε την Cardi B να εκσφενδονίζει το μικρόφωνό της σε θαυμαστή που την έβρεξε με το ποτό του

Twitter @PopBase

Η Cardi B ανταπέδωσε αστραπιαία, όταν ένας θαυμαστής πέταξε το περιεχόμενο από το ποτήρι του, πάνω στην τραγουδίστρια κατά την διάρκεια ενός live.

Το περιστατικό συνέβη σε μια εμφάνιση της Cardi B στο Drai's Beachclub στο Λας Βέγκας το Σάββατο. Η Cardi απάντησε πετώντας το μικρόφωνό της στον δράστη.

 

 

 

Η 30χρονη ράπερ είναι δυστυχώς η τελευταία καλλιτέχνιδα που δέχεται επίθεση από θαυμαστή στη μέση μιας συναυλίας. Τους τελευταίους μήνες, η Bebe Rexha χρειάστηκε ράμματα αφού χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα τηλέφωνο, η Kelsea Ballerini σταμάτησε μια συναυλία αφού χτυπήθηκε στο μάτι από ένα βραχιόλι και η P!NK σοκαρίστηκε από μια θαυμάστρια, όταν πέταξε τις στάχτες της μητέρας της πάνω στην σκηνή.

Σε μια από τις πρόσφατες συναυλίες της, η Adele προειδοποίησε τους θεατές λέγοντας: «Έχετε παρατηρήσει πως οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να ξεχνούν πως είναι να έχεις καλή συμπεριφορά στα σόου τον τελευταίο καιρό; Άνθρωποι που πετούν πράγματα πάνω στη σκηνή, τους έχετε δει; Σας προκαλώ. Τολμήστε να ρίξετε οτιδήποτε και θα σας σκοτώσω».