Οι Duran Duran και η μάνατζέρ τους Wendy Laister πρόκειται να βραβευτούν στα Artist & Manager Awards 2023

Instagram @duranduran

Οι Duran Duran και η επί χρόνια μάνατζέρ τους, Wendy Laister, θα παραλάβουν το διάσημο βραβείο Artist & Management Partnership, στα 13α Artist & Manager Awards.

Το διάσημο βρετανικό συγκρότημα από το Birmingham και η Laister θα γιορτάσουν μαζί περισσότερες από δύο δεκαετίες επιτυχίας στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Bloomsbury Big Top του Λονδίνου στις 23 Νοεμβρίου.

Η Wendy Laister και η εταιρία Magus Entertainment άρχισαν να μανατζάρουν τους Duran Duran το 2002. Επανενωμένοι με τα αρχικά μέλη Roger Taylor και Andy Taylor για το άλμπουμ «Astronaut» του 2004, η Laister εξασφάλισε στο γκρουπ μια συμφωνία για δύο άλμπουμ με την Epic Records, πριν τους φέρει πίσω στο αρχικό τους σπίτι της Warner για το άλμπουμ «Paper Gods» του 2015.

Ένα επίσημο δελτίο τύπου των A&M Awards ανέφερε: «Υπό τη διαχείριση της Wendy, αυτή η κληρονομιά έχει μεγαλώσει, όχι μόνο με μερικές από τις υψηλότερες θέσεις στα chart σε όλο τον κόσμο, αλλά και με το μεγαλύτερο κοινό συναυλιών τους, μαζί με την ευρεία αναγνώριση από τη βιομηχανία που τους χάρισε επτά Lifetime Achievement Awards, από τα BRITS και το MTV, μέχρι τα Ivors και τα Q (μεταξύ άλλων).

Μιλώντας για το βραβείο, η Annabella Coldrick, διευθύνουσα σύμβουλος του Music Managers Forum, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή των Artist & Manager Awards και τα επιτεύγματα των Duran Duran και της μάνατζέρ τους Wendy Laister. Η Wendy παραμένει μία από τις πιο θρυλικές και επιτυχημένες μάνατζερ του Ηνωμένου Βασιλείου, με ένα εκπληκτικό ιστορικό που χρονολογείται από τα εκπληκτικά της επιτεύγματα με τους Aerosmith τη δεκαετία του 1990».

 

Video Url