Billie Eilish - What Was I Made For? η ΄μικρή' θα πάει πάλι για όσκαρ

Η μικρή θα πάει πάλι για όσκαρ και βέβαια έχει έλθει για να μείνει

Το " What Was I Made For? " είναι από το Barbie: The Album , το soundtrack της ταινίας Barbie . Το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσω των Atlantic Records , Darkroom και Interscope Records στις 13 Ιουλίου 2023, ως το τέταρτο σινγκλ από το soundtrack.

Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Time στις αρχές Ιουλίου 2023, ο Mark Ronson , ο οποίος είναι ο μουσικός παραγωγός του επερχόμενου soundtrack της Barbie , ανακοίνωσε ότι υπάρχουν περισσότεροι καλεσμένοι έκπληξη στο soundtrack από ό,τι είχε αποκαλυφθεί στην αρχή. Ωστόσο, παρέλειψε την ερώτηση αν η Eilish θα ήταν μία από τις δύο εκπλήξεις.  Η Eilish προηγουμένως πυροδότησε εικασίες σχετικά με μια πιθανή εμφάνιση όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας επιγραφής Barbie νέον, στο Instagram της στις 27 Ιουνίου.

Στις 6 Ιουλίου 2023, η Eilish ανακοίνωσε το σινγκλ στα social media της.  Σε μια συνοδευτική ανακοίνωση, είπε ότι το τραγούδι «σημαίνει τον απόλυτο» κόσμο για εκείνη.  Η τραγουδίστρια ήλπιζε ότι το κομμάτι θα «άλλαζε ζωές» και είπε στους θαυμαστές της να «ετοιμαστείτε να κλάψετε».

Video Url