Οι The Cure επανακυκλοφορούν το live album, «Show» για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια

Instagram @thecure

Το διπλό Live Album των The Cure, «Show», επανακυκλοφορεί σε βινύλιο για πρώτη φορά από την αρχική του κυκλοφορία το 1993.

Η remaster επανεκτύπωση έγινε από τον τραγουδιστή της μπάντας, Robert Smith και τον μηχανικό ήχου, Miles Showell στα θρυλικά Abbey Road Studios. Η επανέκδοση ήταν αρχικά διαθέσιμη ως picture disc σε περιορισμένα αντίτυπα για την Record Store Day 2023, αλλά θα κυκλοφορήσει τελικά και σε μαύρο βινύλιο 2xLP από τις 8 Σεπτεμβρίου. 

Το live άλμπουμ των 18 κομματιών ηχογραφήθηκε στο «The Palace» στο Auburn Hills του Μίσιγκαν τον Ιούλιο του 1992 κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Wish Tour» των Cure. Το tracklist περιλαμβάνει κομμάτια όπως τα «Pictures of You», «High», «Lullaby», «Just Like Heaven», «Fascination Street», «The Walk», «Let's Go To Bed», «Friday I'm In Love»,  «Never Enough» και «Inbetween Days» καθώς και τα λιγότερο γνωστά, «Trust» και «From The Edge Of The Deep Green Sea».

Οι Cure ολοκλήρωσαν πρόσφατα την περιοδεία τους, «Shows of a Lost World» στη Βόρεια Αμερική σπάζοντας ρεκόρ εισιτηρίων.  Αργότερα φέτος, θα είναι headliners στο φεστιβάλ «Chicago’s Riot Fest» και θα ξεκινήσουν νέα περιοδεία στη Λατινική Αμερική.

Για την ώρα περιμένουμε νέα για το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ τους, «Songs of a Lost World».