Ο Ozzy Osbourne μίλησε για την υγεία του μετά την ακύρωση της εμφάνισής του στο Power Trip Festival

Instagram @ozzyosbourne

Ο Ozzy Osbourne έριξε περισσότερο φως στο γιατί ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία του στο Power Trip Festival του Οκτωβρίου, όπου o 74χρονος τραγουδιστής επρόκειτο να εμφανιστεί στο Indio της Καλιφόρνια, μαζί με τους Metallica, AC/ DC και Guns N' Roses.

Σε μια δήλωσή του νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Osbourne, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, εξήγησε ότι πολύ απλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να βγει στην σκηνή.

Χωρίς να αποφύγει τις λεπτομέρειες, ο Ozzy δήλωσε στον παρουσιαστή Billy Morrison στην εκπομπή Ozzy's Boneyard από το κανάλι Sirius XM, ότι πρόσφατα του αφαιρέθηκε ένα φίλτρο θρόμβου αίματος από μια από τις αρτηρίες του. «Όταν είχα τους θρόμβους αίματος στα πόδια μου, έβαλαν ένα φίλτρο στην αρτηρία για να εμποδίσουν τους θρόμβους ώστε να πάνε στην καρδιά και στον εγκέφαλό», είπε ο Osbourne. «Ακούγεται χειρότερο από ό,τι είναι».

Συνέχισε λέγοντας, «Λοιπόν, τη Δευτέρα, πήγα να το αφαιρέσω. Οι θρόμβοι αίματος είχαν μπλοκάρει. Ήταν η μία απογοήτευση μετά την άλλη».

Στην ίδια συνομιλία, ο θρύλος του metal παραδέχτηκε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι δεν του είχε μείνει ούτε μία φλέβα για την θεραπεία του. «Λοιπόν, έβαλαν ένα καθετήρα στο λαιμό μου, κατευθείαν μέχρι τη βουβωνική χώρα», ομολόγησε ο Osbourne. «Και δεν μπορούσαν να βρουν ούτε μία φλέβα πάνω μου».

Πέρυσι, ο Ozzy κυκλοφόρησε το βραβευμένο με Grammy άλμπουμ, «Patient Number 9». Αλλά, στις αρχές του 2023, δήλωσε ότι οι ημέρες τις περιοδείας «τελείωσαν», όταν ακύρωσε ολόκληρη την προγραμματισμένη περιοδεία του για το 2023 και φάνηκε να ανακοινώνει την οριστική του αποχώρηση από τα live.

Όσων αφορά το Power Trip Festival, οι Judas Priest είναι πλέον προγραμματισμένοι να πάρουν τη θέση του Ozzy στις 7 Οκτωβρίου.

 

Video Url