Ο Chris Stapleton ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ, «Higher» και μοιράζεται το κομμάτι «White Horse»

Instagram @chrisstapleton

Ο Chris Stapleton ανακοίνωσε ότι το πέμπτο στούντιο άλμπουμ του, «Higher» θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου μέσω της Mercury Nashville. Ως preview, μοιράστηκε το πρώτο single του δίσκου, “White Horse». Ακούστε το παρακάτω.

Δημιουργία του ίδιου του Stapleton μαζί με τη σύζυγό του Morgane και τον μακροχρόνιο συνεργάτη του, Dave Cobb, το «Higher» είναι το πρώτο LP από τον 45χρονο σταρ της country από τότε που κυκλοφόρησε το «Starting Over» το 2020.

Το άλμπουμ των 14 κομματιών «θα καλύπτει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής και θα αψηφά την εύκολη κατηγοριοποίηση», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Το single «White Horse» σίγουρα τονίζει την ικανότητα του Stapleton να πηδάει από είδος σε είδος. Στίχοι για καουμπόηδες που «χάνονται στο ηλιοβασίλεμα καβάλα στα άλογά τους» δημιουργούν μια κλασική country ατμόσφαιρα και οι συνθέσεις που βασίζονται στην ηλεκτρική κιθάρα προσθέτουν rock πινελιές με ένα σόλο που είναι πολύ πιο κοντά στους Lynyrd Skynyrd παρά στον Chet Atkins. Ταυτόχρονα, τα πεντακάθαρα φωνητικά του Stapleton θα μπορούσαν να ταιριάζουν με οποιονδήποτε από τους κορυφαίους τραγουδιστές που συνήθως είναι στην κορυφή των pop charts. 

Ακόμη και πριν από την ανακοίνωση του νέου του άλμπουμ, ο 45χρονος τραγουδιστής από το Nashville, Tennessee είχε μια πολυάσχολη χρονιά. Τον Φεβρουάριο τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο στο SuperBowl LVII. Στη συνέχεια, τον Μάιο, εμφανίστηκε στη μουσική σειρά της Disney+ «The Muppets Mayhem», ενώ τον περασμένο μήνα, εμφανίστηκε σε ένα νέο κομμάτι της Carly Pearce με τίτλο «We Don't Fight Anymore».

 

Video Url