Δείτε την Lana Del Rey να εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα Waffle House στην Alabama

Twitter @PopBase

Όταν η Lana Del Rey είπε: «Πήγα να δω μερικούς φίλους μου στη Φλωρεντία της Αλαμπάμα», δεν έκανε πλάκα. Η τραγουδίστρια, χωρίς κάποια εξήγηση, υιοθέτησε το southern lifestyle τον τελευταίο καιρό, αφού πρώτα έφτιαξε τα νύχια της, πριν δουλέψει ολόκληρη βάρδια σε ένα τοπικό Waffle House.

Το γύρο του διαδικτύου έκαναν αυτή την εβδομάδα φωτογραφίες της τραγουδίστριας, μαζί με μια θαυμάστριά της σε ένα ινστιτούτο νυχιών στο Μπέρμιγχαμ.

Τώρα, πλάνα από άλλους θαυμαστές της, δείχνουν τη Rey να φτιάχνει καφέ σε ένα Waffle House, φορώντας ακόμη και τη δική της στολή μαζί με την ετικέτα του ονόματός της. Δεν είναι σαφές για ποιο λόγο «έπιασε δουλειά» εκεί. Ίσως είναι κάποιο διαφημιστικό κόλπο ή ένας τρόπος να έρθει πιο κοντά με τους θαυμαστές της ή ετοιμάζει το επόμενο τραγούδι της.

Ή ίσως να είναι ένα είδος απόδρασης μετά την περιπέτεια που είχε, όταν ένας 40χρονος καναδικής καταγωγής συνελήφθη πρόσφατα για απειλές θανάτου προς την 38χρονη αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με το τοπικό AL.com, η Lana Del Rey δεν φάνηκε να βρίσκεται στην περιοχή για μουσικούς λόγους. Τα τοπικά στούντιο ηχογράφησης FAME Studios και Muscle Shoals Sound ξεκαθάρισαν ότι η Lana δεν εμφανίστηκε από τα μέρη τους.