Οι Chemical Brothers ανακοινώνουν το νέο τους δέκατο άλμπουμ, «That Beautiful Feeling»

Instagram @thechemicalbrothers

Οι Chemical Brothers αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο δέκατο στούντιο άλμπουμ τους. Ονομάζεται «For That Beautiful Feeling» και θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου μέσω της Republic.

Ηχογραφημένο στο δικό τους προσωπικό στούντιο, το «For That Beautiful Feeling» αποτελεί την ευκαιρία των Chemical Brothers για να συμπυκνώσουν «αυτή την άγρια στιγμή που ο ήχος σε κυριεύει και σχεδόν σε παρασύρει, αλλά τελικά σε αφήνει να καβαλήσεις το κύμα του, προς άγνωστους προορισμούς». Με πιο απλά λόγια, έχει να κάνει με το να χάνεσαι στη μουσική μέσω του απολαυστικού χάους και των ψυχεδελικών ορχηστρικών.

Στον δίσκο συμμετέχει ο Beck, καθώς και ο Γάλλος psych-pop τραγουδιστής, Halo Maud, ο οποίος τραγουδά στο πρόσφατο σινγκλ, «Live Again». Αυτό το κομμάτι συνοδεύτηκε από ένα νέο βίντεο για να γιορτάσει την κυκλοφορία του άλμπουμ και σκηνοθετήθηκε από τους μακροχρόνιους συνεργάτες των Chemical Brothers, Dom & Nic.

 

 

Με μια trippy μουσική, το βίντεο του «Live Again» χαρακτηρίζεται ως ένα «παραισθησιογόνο οπτικό ταξίδι που συνδυάζει άψογα το CGI με αληθινές εικόνες». 

Το άλμπουμ «For That Beautiful Feeling» περιλαμβάνει επίσης το single, «No Reason» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και μια νέα μίξη του κομματιού τους, «The Darkness That You Fear» από το 2021. Το τελευταίο τους LP ήταν το «No Geography» που κέρδισε Grammy το 2019.

 

Video Url