Δείτε το νέο βίντεο της Taylor Swift για το κομμάτι «I Can See You (Taylor’s Version)»

Instagram @taylorswift

Η Taylor Swift μοιράστηκε ένα νέο βίντεο δική της σκηνοθεσίας, για το κομμάτι της «I Can See You (Taylor's Version)» από το άλμπουμ επανηχογραφημένων κομματιών, «Speak Now (Taylor's Version)» που κυκλοφόρησε την Παρασκευή. Το τραγούδησε για πρώτη φορά live στο Kansas City, ως μέρος της συνεχιζόμενης περιοδείας «The Eras Tour». Στο κατασκοπευτικό βίντεο βλέπουμε τον Taylor Lautner από το Twilight να βοηθάει τη Swift ώστε να αποδράσει από ένα θησαυροφυλάκιο.

Το «Speak Now (Taylor’s Version)» έσπασε το ρεκόρ του Spotify για country άλμπουμ με τα περισσότερα streams σε μια μέρα.

Η Taylor Swift κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη επανέκδοση του άλμπουμ της «Speak Now» του 2010 την Παρασκευή, το τρίτο άλμπουμ της που κυκλοφορεί ξανά η Taylor ως αποτέλεσμα διαφωνίας με την πρώην εταιρεία της. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την εν λόγω διαμάχη, τον Ιούνιο του 2019 ο Scooter Braun (ίσως τον γνωρίζετε ως μάνατζερ του Justin Bieber) αγόρασε την Big Machine Label Group και απέκτησε όλα τα δικαιώματα τραγουδιών της εταιρίας.

Αυτό περιελάμβανε κάθε τραγούδι από τότε που η Taylor υπέγραψε στην εταιρεία, τα οποία στη συνέχεια πούλησε σε έναν επενδυτή. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να πάρει πίσω τη μουσική της. Τότε αποφάσισε να ηχογραφήσει ξανά τα προηγούμενα άλμπουμ της, με την ονομασία «Taylor's Versions».

 

 

Και το τελευταίο στη σειρά είναι το «Speak Now (Taylor's Version)», μια επανηχογράφηση του τρίτου στούντιο άλμπουμ της που περιείχε επιτυχίες όπως «Mine», «Mean», «Back to December» και «Sparks Fly». 

Σε ένα 24ωρο, το «Speak Now (Taylor's Version)» έγινε το country άλμπουμ με τα περισσότερα streams σε μία μόνο ημέρα στην ιστορία του Spotify, μαζί με το άλμπουμ με τα περισσότερα streams οποιουδήποτε είδους σε μία μόνο ημέρα για το 2023.

Κάποιοι βέβαια θα πούνε ότι η Taylor Swift δεν είναι country τραγουδίστρια. Αλλά, αυτό το άλμπουμ κυκλοφόρησε αρχικά κατά την country περίοδό της και το κομμάτι «Mean» κέρδισε δύο βραβεία Grammy, για το καλύτερο τραγούδι country και την καλύτερη σόλο ερμηνεία country. Το άλμπουμ ήταν επίσης το κορυφαίο country album στα country albums chart του Billboard το 2011. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο για το «I Can See You (Taylor's Version)».

 

Video Url