Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash αποκαλύπτει την ταινία τρόμου που τον τρόμαξε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη

Wikimedia Commons / daigooliva

Ο κιθαρίστας των Guns N' Roses και μεγάλος λάτρης των ταινιών τρόμου, Slash αποκάλυψε την κλασική ταινία τρόμου που τον «τρόμαξε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη».

«Δεν τρομάζω πολύ εύκολα», δήλωσε ο Slash στο NME. «Πέρα από αυτό, η αλήθεια είναι ότι το πρώτο Night Of The Living Dead με τρόμαξε πολύ. Ήταν τόσο φρικιαστικό, ακατέργαστο και ζοφερό. Με αναστάτωσε πραγματικά».

Ο Slash είπε ότι η αγάπη του για τις ταινίες τρόμου ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη μικρό παιδί και μεγάλωνε στην Αγγλία. Τότε ήταν που ανακάλυψε τις ταινίες τρόμου της εταιρίας Hammer: «Άνθρωποι όπως ο Vincent Price, ο Peter Cushing και ο Charles Laughton – όλα αυτά τα βρετανικά εικονίδια τρόμου... Κόλλησα μαζί τους 100 τοις εκατό». Ο κιθαρίστας δήλωσε επίσης ότι ο πατέρας του τον ενθάρρυνε να διαβάζει βιβλία τρόμου του H. P. Lovecraft, του Ray Bradbury και του Edgar Allan Poe.

Παρ’ όλα αυτά, ο διάσημος μουσικός δεν είναι απλά ένας θεατής τέτοιων ταινιών.Το Breach, μια νέα ταινία τρόμου σε παραγωγή και μουσική από τον ίδιο τον Slash, θα είναι διαθέσιμη για download στις 10 Ιουλίου. Όταν ρωτήθηκε από το NME ποιοι είναι μερικοί από τους συνθέτες ταινιών που τον εμπνέουν, ο κιθαρίστας ονόμασε τους John Carpenter, Hans Zimmer και Danny Ο Elfman.

 

Video Url

 

«Μου αρέσουν συνθέτες όπως ο Ισλανδός μουσικός, Hildur Guðnadóttir που έγραψε την μουσική για το Joker. Αυτό ήταν ένα καταπληκτικό soundtrack», είπε ο Slash. «Πιστεύω επίσης ότι ο κιθαρίστας των Radiohead, Johnny Greenwood είναι ένας σπουδαίος συνθέτης. Το There Will Be Blood είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 20 ετών».

 

Video Url