«Θα κάνω το όνειρό σου πραγματικότητα», είπε ο Machine Gun Kelly πριν ρίξει γροθιά στο πρόσωπο ενός θαυμαστή

Instagram @machinegunkelly

Ο Machine Gun Kelly κάνει τα όνειρα πραγματικότητα, αφού πραγματοποίησε ένα μάλλον ασυνήθιστο αίτημα κάποιου θαυμαστή του, ρίχνοντάς του μια γροθιά στο πρόσωπο.

Ο αμερικάνος ράπερ, γνωστός από το κομμάτι «I Think I'm Okay», εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Roch Werchter του Βελγίου το Σάββατο, όταν εντόπισε έναν θαυμαστή στο πλήθος να κρατά μια χειρόγραφη ταμπέλα. Μετά από έναν προσεχτικό έλεγχο, η πινακίδα έγραφε: «Μόλις ήρθα από το Μεξικό για σένα, για να με γρονθοκοπήσεις στο πρόσωπο».

Μιλώντας στον εν λόγω θαυμαστή από τη σκηνή, ο Colson Baker όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ρώτησε: «Γιατί θέλεις να σε χτυπήσω τόσο άσχημα στο πρόσωπο;».

Όταν ο θαυμαστής απάντησε ότι τον «αγαπάει», ο Machine Gun Kelly είπε: «Φοράω δαχτυλίδια, φίλε. Αυτό θα πονέσει». Αφού το σκέφτηκε είπε: «Δεν ξέρω, εγώ θα είμαι ο χαμένος εδώ. Δεν ξέρω αν θα το κάνω, θα το σκεφτώ».

 

 

Ωστόσο, ο Kelly στη συνέχεια κατέβηκε μέσα στο πλήθος και πραγματοποίησε το όνειρο του θαυμαστή του, ρίχνοντας μια γροθιά στο πρόσωπό του. Ένα κλιπ που κυκλφόρησε στο Instagram από τον ίδιο τον Kelly, δείχνει τη συνομιλία μεταξύ τους, μαζί με ένα κλιπ σε αργή κίνηση από τη γροθιά, την οποίο δέχθηκε ο θαυμαστής με περηφάνια.

 

 

«Πραγματοποιώντας τα όνειρά σου», έγραψε ο 33χρονος τραγουδιστής στη λεζάντα του κλιπ. Ο αποδέκτης της γροθιάς ονομάζεται Marcos Cid de la Paz, ο οποίος μοιράστηκε στη σελίδα του φωτογραφίες από το περιστατικό που σίγουρα θα το θυμάται για μια ζωή, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο ένας και μοναδικός σαγονοσπάστης. Σε ευχαριστώ πολύ που μου έριξες γροθιά στο πρόσωπο».