Η τραγουδίστρια των Nightwish, Floor Jansen ακυρώνει τις συναυλίες της: «Η υγεία μου δεν είναι αρκετά καλή»

Instagram @floor_jansen_official

«Αγαπητοί μου, με μεγάλη λύπη, πρέπει να ακυρώσω τις εμφανίσεις μου στις 6 και 8 Ιουλίου. Ο λόγος είναι ότι η υγεία μου δεν είναι αρκετά καλή για να εκτελέσω υπεύθυνα τις συναυλίες», δήλωσε η 42χρονη τραγουδίστρια των Nightwish η οποία είναι αρκετών μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

«Έχω εξαντληθεί μετά το τελευταίο μου σόου με τους Nightwish στη Φινλανδία. Τόσο πολύ, που κατέρρευσα και έπρεπε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό μου είναι υγιές και δεν έχω κάποια σοβαρή ασθένεια. Ωστόσο, ήμουν τόσο κουρασμένη που το να συνεχίσω να δουλεύω δεν είναι πλέον επιλογή. Η παράσταση με τους Nightwish στο Όσλο έπρεπε να ακυρωθεί. Ήταν πριν από 3 εβδομάδες. Ήλπιζα ότι θα μπορούσα να βρω αρκετή ενέργεια για να συνεχίσω να κάνω αυτές τις υπέροχες σόλο παραστάσεις στην Ολλανδία. Αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει. Για να διασφαλίσω την υγεία μου και του αγέννητου μωρού μου, πρέπει να ξεκουραστώ και να επικεντρωθώ πλήρως στην ανάρρωσή μου και στην τελική φάση της εγκυμοσύνης μου».

 

 

Οι Nightwish έπαιξαν την τελευταία τους συναυλία στις 17 Ιουνίου στο Lemonsoft Stadion στη Vaasa της Φινλανδίας.

Τον Νοέμβριο του 2022, η Floor Jansen αποκάλυψε ότι είχε θεραπευθεί από τον καρκίνο, αφού είχε προηγουμένως υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση όγκου μετά από διάγνωση καρκίνου του μαστού.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο ντράμερ των Sabaton, Hannes Van Dahl, ανακοίνωσε ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Η Jansen και ο Van Dahl έχουν ήδη μια εξάχρονη κόρη που ονομάζεται Freja, η οποία γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 2017.

 

 

Τον Απρίλιο, οι Nightwish σόκαραν τους θαυμαστές τους ανακοινώνοντας ότι το συγκρότημα δεν επρόκειτο να εμφανιστεί live στο άμεσο μέλλον και ότι δεν θα περιοδεύσει για να υποστηρίξει το επόμενο στούντιο άλμπουμ του γκρουπ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

 

Video Url