Άναυδη η Pink, όταν μία θαυμάστρια πέταξε τις στάχτες της μητέρας της επί σκηνής

Twitter @AsAndrewSpeaks

Η Pink έμεινε σοκαρισμένη στην πρόσφατη συναυλία της στο BST Hyde Park, όταν μία θαυμάστριά της πέταξε μια σακούλα με τις στάχτες της μητέρας της πάνω στη σκηνή.

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια ήταν headliner στο BST Hyde Park στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο, όταν παρατήρησε μια διαφανή σακούλα να πετάγεται δίπλα στα πόδια της. Το μακάβριο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της επιτυχίας της, «Just Like A Pill» του 2001.

Στα πλάνα που κυκλοφόρησαν στο twitter, η Pink φαίνεται να σκύβει για να εξετάσει την σακούλα από κοντά, διακόπτοντας για λίγο το τραγούδι καθώς προσπαθούσε να καταλάβει ποιο ήταν το περιεχόμενο.

«Για περίμενε, αυτή είναι η μαμά σου;» ρώτησε με ένα μπερδεμένο βλέμμα σε κάποιον από το πλήθος γελώντας νευρικά. «Δεν ξέρω πώς νιώθω για αυτό». Η Pink εμφανίζεται στη συνέχεια να παίρνει την σακούλα και να την μετακινεί στο πλάι της σκηνής, πριν συνεχίσει ατάραχη και με επαγγελματισμό το τραγούδι. Δείτε παρακάτω πλάνα από το συμβάν.

 

 

Μετά το βίντεο που διαδόθηκε αστραπιαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θαυμαστές στο διαδίκτυο μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το περιστατικό. «Το χειρίστηκε καλά, γιατί σίγουρα θα ήμουν τσαντισμένος αν κάποιος μου έδινε τις στάχτες της μαμάς του», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος συμφώνησε, προσθέτοντας: «Πρέπει να σταματήσετε να είστε τόσο παράξενοι στις συναυλίες. OMG».

Ένας τρίτος έδωσε κάποιες εξηγήσεις για το τι υποτίθεται ότι συνέβη: «Λοιπόν, οι φίλοι μου στέκονταν κοντά σε αυτήν την κυρία και η ιστορία είναι ότι η μαμά της δεν μπορούσε να βγει πολύ έξω, καθώς ήταν πολύ άρρωστη όταν ζούσε, έτσι αυτή η κυρία κουβαλάει τις στάχτες της παντού», έγραψε. «Δεν είναι για όλους, αλλά προσφέρει παρηγοριά σε αυτή τη γυναίκα».