Ο Billy Idol ανακοίνωσε την επανέκδοση του πρώτο του άλμπουμ με ένα 12λεπτο remix του «White Wedding»

Instagram @billyidol

Ο Billy Idol ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας εκτεταμένης επανέκδοσης του ομώνυμου ντεμπούτου άλμπουμ του 1982, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου.

Η επανέκδοση θα βγει ένα μήνα πριν ο Idol ξεκινήσει την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική, η οποία θα αρχίσει στις 27 Αυγούστου στο Βανκούβερ και σίγουρα θα δούμε τον θρύλο της ροκ να ερμηνεύει τραγούδια από το ντεμπούτο του, συμπεριλαμβανομένης της τεράστιας επιτυχίας του «White Wedding».

Η εκτεταμένη επανέκδοση θα είναι διαθέσιμη σε διπλό CD και θα περιλαμβάνει τα δέκα κλασσικά τραγούδια και ένα εκτεταμένο 12λεπτο remix του «White Wedding». Μια συναυλία 15 τραγουδιών που δεν είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως, ηχογραφημένη στο The Roxy στο Δυτικό Χόλιγουντ το 1982, θα περιλαμβάνεται στον δεύτερο CD, ενώ ο δίσκος θα κυκλοφορήσει και σε βινύλιο.

 

 

Μετά τη θητεία του ως frontman των Generation X, ο Billy Idol έγινε σταρ αφού κυκλοφόρησε το σόλο ντεμπούτο του. Η δεύτερη προσπάθειά του, «Rebel Yell» κυκλοφόρησε ένα χρόνο αργότερα εκτοξεύοντας τον στην κορυφή.

Φέτος τον Ιανουάριο, η καριέρα του Billy Idol αναγνωρίστηκε με ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, ενώ τον Απρίλιο έπαιξε live στο φράγμα Hoover - ο πρώτος που το κατάφερε και τώρα σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ταινία που θα καταγράφει τη ιστορική αυτή συναυλία.

 

Video Url

 

 

 

 

Video Url