Δείτε την Billie Eilish να παίζει ένα ακουστικό σετ για τους θαυμαστές της μετά την ακύρωση του live λόγω κακοκαιρίας

Copyright Instagram @billieeilish

Η συναυλία της Billie Eilish στην Πόλη του Μεξικού αυτή την εβδομάδα ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω κακοκαιρίας. Δείτε την να παίζει ένα σύντομο ακουστικό σετ για τους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια επρόκειτο να παίξει στο χώρο του Foro Sol το βράδυ της Τετάρτης, αλλά το σόου δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω της δυνατής βροχής και του ανέμου.

Αφού ειδοποιήθηκαν οι θαυμαστές για την ακύρωση την τελευταία στιγμή, η Eilish και ο αδελφός της, Finneas Baird O'Connell βγήκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν έξι κομμάτια ακουστικά. Κατά τη διάρκεια του σετ, έπαιξε τις επιτυχίες «Ocean Eyes», «When The Party's Over» και το ομώνυμο κομμάτι του δεύτερου άλμπουμ «Happier Than Ever».

«Ήταν πραγματικά πολύ ξεχωριστό για μένα, σας αγαπώ τόσο πολύ», είπε στους θαυμαστές που έμειναν για να παρακολουθήσουν το αυτοσχέδιο σόου.
Δείτε πλάνα από την ακουστική συναυλία παρακάτω:

Εκτός από τις εμφανίσεις της στο Μεξικό, η Billie ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα είναι μία από τους headliners για το Lollapalooza 2023, μαζί με τον Kendrick Lamar και τους βρετανούς The 1975.

Το Lollapalooza 2023 επιστρέφει στο Giant Park του Σικάγο από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου. Οι Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, Odesza, Tomorrow X Together και Karol G θα είναι επίσης εκεί, με την τελευταία να γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα Λατίνα καλλιτέχνης που πρωτοστατεί στο φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ έχει κλείσει επίσης τους Carly Rae Jepsen, Rina Sawayama, Pusha T, Lil Yachty, 30 Seconds To Mars, Beebadoobee και Fred Again. Θα είναι μαζί τους οι Sabrina Carpenter, Gorgon City, Alex G, Diplo, Joey Bada$$, NewJeans και Maggie Rogers.