Νέο σινγκλ για τον slowthai και περιοδεία με μία λίρα η είσοδος

Copyright Instagram @slowthai

Τον περασμένο μήνα, ο βρετανός ράπερ slowthai από το Νόρθαμπτον, ανακοίνωσε το τρίτο του στούντιο άλμπουμ, UGLY, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου και περιλαμβάνει συμμετοχές από τον Ethan P. Flynn, τον Taylor Skye από τους Jockstrap, τον κιθαρίστα των beabadoobee, Jacob Bugden, τον ντράμερ, Liam Toon και τους Fontaines D.C. Έχουμε ήδη ακούσει το Selfish και τώρα ο slowthai μοιράζεται άλλο ένα σινγκλ από το άλμπουμ, το Feel Good.

Με δεύτερα φωνητικά από τον Shygirl, το Feel Good έρχεται με ένα βίντεο που δείχνει 35 θαυμαστές (από τις 4,2 χιλιάδες υποψήφιους στο Ηνωμένο Βασίλειο) την ώρα που ακούνε το Feel Good για πρώτη φορά στο σπίτι τους.

Το UGLY (U Gotta Love Yourself) θεωρήται ως άλμπουμ μεταστροφής για τον slowthai. «Οι άνθρωποι σε βλέπουν ως φιγούρα. Δεν ξέρουν πραγματικά ποιος είσαι. Είσαι ένα στερεότυπο, ένας τρελός που χαλάει την φάση», είπε σε ένα δελτίο τύπου. «Δεν έχει σημασία τι ή ποιος πιστεύει ο κόσμος ότι είσαι, απλά πρέπει να μείνεις αληθινός και να σέβεσαι τον εαυτό σου».

 

Ο slowthai ξεκινάει μια περιοδεία αυτόν τον μήνα, επιστρέφοντας στις παμπ όπως έκανε για τελευταία φορά το 2019 για την κυκλοφορία του ντεμπούτου του, Nothing Great About Britain. Παίζοντας σε παμπ σε μικρές και μεγάλες πόλεις όπως το Μπλάκπουλ και το Σάντερλαντ, τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μόνο για μία λίρα, δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να δουν από πολύ κοντά τον καλλιτέχνη σχεδόν τζάμπα. Ας τα βλέπουν αυτά και οι υπόλοιποι μουσικοί.

Video Url