Ο Axl Rose για τη χρήση drones στα live: «Παίξτε με τα παιχνίδια σας αλλού»

Wikimedia Commons / Ed Vill

Τα bootlegs αποτελούν κάτι συνηθισμένο για τους fans της ροκ για δεκαετίες, αλλά η ηχογράφηση συναυλιών με drones είναι μια νέα εξέλιξη που δεν αρέσει πολύ στον Axl Rose. Ο frontman των Guns N' Roses δημοσίευσε στο twitter μια δήλωση σχετικά με την χρήση drones, αναφέροντας λεπτομερώς πόσο του αποσπούν την προσοχή οι πτήσεις κατά τη διάρκεια ενός live.

«Είχαμε μερικά drones. Η χθεσινή νύχτα στο Gold Coast Australia ήταν ίσως η πιο παρεμβατική», είπε ο Rose. «Σου αποσπούσε λίγο την προσοχή, καθώς προφανώς κάποιος πίστευε ότι ήταν εντάξει να το κάνει αυτό, αλλά και να πλησιάσει τόσο πολύ μπροστά από τη σκηνή και μετά στην πραγματικότητα πάνω στη σκηνή».

«Ο κόσμος εξοργίστηκε», πρόσθεσε ο Rose. «Όσο πολύ διασκεδάζει κάποιος, εξακολουθεί να προσπαθεί να μείνει συγκεντρωμένος, να κάνει τη δουλειά του και να προσφέρει στους θαυμαστές το καλύτερο σόου που μπορεί. Ούτως ή άλλως… καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό να τραβάτε bootleg με το drone, αλλά θα το εκτιμούσαμε αν κάποιος που σχεδιάζει να γίνει πειρατής drone να λάβει υπόψη του το συγκρότημα και τους fans και πήγαινε παίξε με τα παιχνίδια σου κάπου άλλου».

Οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα τεράστιο box set, Use Your Illusion I & II με 96 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας έκδοσης του November Rain με μια ορχήστρα 50 ατόμων. Σύμφωνα με τον Slash, το συγκρότημα ελπίζει να δουλέψει σε ένα νέο άλμπουμ και τον επόμενο χρόνο.