Οι Fake Names (Bad Religion, Refused, Fugazi) ανακοινώνουν νέο άλμπουμ με το single Delete Myself

Copyright @Facebook Fake Names

Το punk rock supergroup ανακοίνωσε το δεύτερο άλμπουμ τους, Expendables και πριν από την κυκλοφορία του, το συγκρότημα αποκάλυψε το single Delete Myself και ανακοίνωσε μια περιοδεία στις ΗΠΑ την άνοιξη του 2023.

Το συγκρότημα περιλαμβάνει τον κιθαρίστα-τραγουδιστή Brian Baker (Bad Religion, Minor Threat), τον τραγουδιστή Dennis Lyxzén (Refused), τον κιθαρίστα-τραγουδιστή Michael Hampton (S.O.A., Embrace), τον μπασίστα Johnny Temple (Girls Against Boys, Soulside) και το νεότερο μέλος, τον ντράμερ Brendan Canty (Fugazi).

Το Expendables ακολουθεί το εξαιρετικό ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ των Fake Names, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020. Το συγκρότημα δεν είχε μόνιμο ντράμερ τη στιγμή της κυκλοφορίας του LP, αλλά ο Matt Schulz (Holy Fuck) έπαιξε ντραμς σε αυτό το άλμπουμ. Τώρα, έχουν την Canty από τους Fugazi, ολοκληρώνοντας το supergroup.

«Γενικά, ο Dennis γράφει για την επανάσταση και ο Michael κι εγώ γράφουμε pop τραγούδια», λέει ο Baker για τη σύνθεση και τους στίχους των τραγουδιών. «Είμαι έκπληκτος με το πώς δουλεύει, αλλά κατά κάποιο τρόπο βρίσκουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ αλμυρού και γλυκού».

Εκτός από την κυκλοφορία του άλμπουμ, οι Fake Names θα ξεκινήσουν μια σύντομη περιοδεία με εφτά συναυλίες την άνοιξη του 2023 που ξεκινά στις 13 Απριλίου στο Asbury Park του New Jersey.

Video Url