Ozzy Osbourne και Turnstile: Οι πιο metal υποψήφιοι για τα φετινά Grammys

Copyright @Facebook Ozzy Osbourne

Άλλοι υποψήφιοι περιλαμβάνουν τους Machine Gun Kelly, Red Hot Chili Peppers, Brandi Carlile, Idles, Ghost και Megadeth.

Ο Ozzy Osbourne και οι Turnstile είναι μεταξύ των κορυφαίων καλλιτεχνών στις κατηγορίες rock και metal για τα βραβεία Grammy το 2023. Ο θρυλικός metal τραγουδιστής κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες ενώ το hardcore punk συγκρότημα Turnstile κέρδισε τρεις υποψηφιότητες, δύο μήνες πριν από την τελετή της 5ης Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

Το τελευταίο σόλο LP του Ozzy, Patient Number 9, το οποίο περιλαμβάνει μια πληθώρα αξιόλογων guest μουσικών, είναι υποψήφιο για το καλύτερο rock άλμπουμ μαζί με τους The Black Keys (Dropout Boogie), Elvis Costello & The Imposters (The Boy Named If), IDLES (Crawler), Machine Gun Kelly  (Mainstream Sellout) και Spoon (Lucifer on the Sofa).

Στην κατηγορία καλύτερης rock ερμηνείας, ο Ozzy (Patient Number 9 με τον Jeff Beck) και οι Turnstile (Blackout) θα ανταγωνιστούν τους Beck (Old Man), The Black Keys (Wild Child), Brandi Carlile ( Broken Horses), και IDLES (Crawler).

Για το καλύτερο rock τραγούδι, ο Ozzy (Patient Number 9 με τον Jeff Beck) και το Turnstile (Holiday) έρχονται αντιμέτωποι με τους Red Hot Chili Peppers (Black Summer), Brandi Carlile (Broken Horses) και The War on Drugs (Harmonia's Dream).

Και στον τομέα της Καλύτερης metal παράστασης, το Degradation Rules του Ozzy (με τον Tony Iommi) και το Blackout των Turnstile θα διεκδικήσουν την πρωτιά με το Call Me Little Sunshine των Ghost, το We'll Be Back των Megadeth και το Kill or be Killed των Muse.

Η εμφάνιση των Turnstile (που ονομάστηκαν Heavy Band of the Year από το Consequence για το 2021) και των Muse στην κατηγορία metal είναι λίγο περίεργη, αλλά δεν υπάρχει κατηγορία για το hardcore, όπου θα ταίριαζε το Blackout των Turnstile, ενώ το τραγούδι των Muse περιλαμβάνει μερικά αρκετά βαριά riffs. Ιστορικά, τα Grammy ήταν αρκετά χαλαρά όσον αφορά στο τι είναι metal. Για παράδειγμα το πιο γνωστό περιστατικό είναι όταν οι prog-rockers Jethro Tull κέρδισαν από το πουθενά τους Metallica για το πρώτο metal Grammy το 1989.

 

Video Url