Ο Sam Smith και η Kim Petras έγιναν οι πρώτοι δημόσια μη-δυαδικοί και τρανσέξουαλ καλλιτέχνες στο Νο 1 του Billboard Hot 100

Το ντουέτο του Sam Smith και της Kim Petras "Unholy" έφτασε στο Νο. 1 στο Billboard Hot 100 Chart, και ως εκ τούτου, οι δυο τους έγιναν οι πρώτοι δημόσια μη δυαδικοί και τρανς καλλιτέχνες που το πέτυχαν.

Το Billboard Hot 100 μετράει όλες τις ροές των ΗΠΑ (βίντεο και ήχο), το ραδιόφωνο και τα streaming. Το "Unholy" που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, ρίχνει το "Bad Habit" του Steve Lacy στο Νο. 2, ενώ το "As It Was" του Harry Styles βρίσκεται στο Νο. 3, ο Lil Baby κάνει το ντεμπούτο του στο Νο. 4 με το "California Breeze" και Το "I Like You (A Happier Song)" των Post Malone και Doja Cat βρίσκεται στο Νο. 5. Το "Unholy" σηματοδοτεί το πρώτο Νο. 1 τόσο του Smith όσο και της Petras: Το κομμάτι του Smith "Stay With Me" το 2014 έφτασε στο Νο. 2 στο chart, ενώ το ντουέτο είναι η πρώτη είσοδος της Petras στη λίστα.

«Δεν θέλω πραγματικά να είμαι ο τελευταίος», είπε h Petras για να είναι ο πρώτος τρανς καλλιτέχνης . «Πάντα υπήρχαν απίστευτοι και ταλαντούχοι τρανς καλλιτέχνες. Είμαι απλά χαρούμενη που ο Σαμ μου έδωσε την ευκαιρία να λάμψω εδώ. Αισθάνομαι ότι οι άνθρωποι είναι επιτέλους έτοιμοι να πετύχουμε και αυτό με γεμίζει με πολλή χαρά».

Video Url