Nobody's Supposed To Be Here -Deborah Cox

Νο 2 για 8 εβδομάδες στις ΗΠΑ.

Η Deborah Cox (γεννημένη στις 13 Ιουλίου 1974) είναι Καναδή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός και παραγωγός δίσκων.

Μεγάλωσε στο Τορόντο , άρχισε να παίζει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις σε ηλικία 12 ετών και συμμετείχε σε διάφορα σόου ταλέντων στα εφηβικά της χρόνια προτού γίνει επαγγελματίας βοηθός τραγουδιστής της Celine Dion .

Το 1994, η Cox μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και υπέγραψε συμβόλαιο με την Arista Records από τον Clive Davis , κυκλοφορώντας το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της την επόμενη χρονιά. Το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της, One Wish (1998), πιστοποιήθηκε ως πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χαρακτηρίστηκε από την εμπορική επιτυχία του pop crossover single " Nobody's Supposed to Be Here", η οποία θα γινόταν η πιο επιτυχημένη είσοδός της στο Billboard Hot 100 chart, κορυφώνοντας στο νούμερο δύο και παραμένοντας εκεί για οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες.

Η Cox υπέγραψε με την J Records για το τρίτο στούντιο άλμπουμ της The Morning After (2002), το οποίο γνώρισε μέτρια εμπορική επιτυχία .

 

Video Url