Lewis Capaldi - Forget Me

Νέο τραγούδι μετά από 3 χρόνια

Ο Lewis Capaldi μοιράστηκε το βίντεο για το νέο του single "Forget Me" , στο οποίο αναδημιουργεί τους Wham! 's 'Club Tropicana' .

Το «Forget Me» είναι το πρώτο νέο πρωτότυπο υλικό του Σκωτσέζου τραγουδιστή και τραγουδοποιού μετά την κυκλοφορία της εκτεταμένης έκδοσης του ντεμπούτου άλμπουμ του 2019 «Divinely Uninspired To A Hellish Extent» .

Το βίντεο του single, που γυρίστηκε στο Pikes Hotel από τον βραβευμένο σκηνοθέτη Louis Bhose, βλέπει τον Capaldi να αντιγράφει το Wham του 1983! βίντεο 'Club Tropicana'.

"Το "Forget Me" είναι ένα τραγούδι που είναι τόσο αγαπητό στην καρδιά μου και σίγουρα αισθάνομαι ότι είναι η καλύτερή μου μελωδία μέχρι τώρα", είπε ο Capaldi. «Πρόκειται για έναν χωρισμό που πέρασα, όπου μετά από ένα χρόνο, η μόνη πραγματική επαφή που είχα με τον πρώην μου ήταν να δω τη ζωή της «μετά» να παίζει στο Instagram της.

«Ήμουν σε ένα σημείο όπου ένιωθα αρκετά άθλια και φαινόταν ότι προχωρούσε και περνούσε τον καλύτερο χρόνο, ευημερούσε και το μισούσα. Μου φαινόταν άδικο που εμφανιζόταν χαρούμενη ενώ εγώ πονούσα και φοβόμουν ότι μπορεί να με είχε ξεχάσει τελείως, οπότε έγραψα ένα τραγούδι γι' αυτό».

Video Url