1965 Herb Alpert & The Tijuana Brass "A Taste Of Honey"

Ήταν Νοέμβριος του 1965 στο σώου του Ed Sullivan, το θυμήθηκε ο Νίκος Μπούζας που δεν είχε γεννηθεί βέβαια.

Το " A Taste of Honey "είναι γραμμένο από τους Bobby Scott και Ric Marlow . Αρχικά ήταν ένα μουσικό κομμάτι (ή επαναλαμβανόμενο θέμα) που γράφτηκε για την έκδοση του 1960 στο Μπρόντγουεϊ του βρετανικού θεατρικού έργου A Taste of Honey του 1958 (το οποίο έγινε επίσης στην ομώνυμη ταινία το 1961).

Τόσο η αρχική όσο και μια μεταγενέστερη ηχογράφηση από τον Herb Alpert το 1965 κέρδισαν το τραγούδι τέσσερα βραβεία Grammy . Μια φωνητική εκδοχή του τραγουδιού—ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά από τον Billy Dee Williams (και κυκλοφόρησε το 1961 στην εταιρεία Prestige), και στη συνέχεια ηχογραφήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον Lenny Welch το καλοκαίρι του 1962— ηχογραφήθηκε επίσης απόοι Beatles για το πρώτο τους άλμπουμ το 1963.

Η Barbra Streisand ερμήνευσε το τραγούδι  στο καμπαρέ της το 1962 και το ηχογράφησε τον Ιανουάριο του 1963 για το ντεμπούτο της άλμπουμ The Barbra Streisand Album με την Columbia , για το οποίο κέρδισε ένα Grammy για το Άλμπουμ της Χρονιάς. (1963).

Τα δικαιώματα δημοσίευσης ανήκουν κατά 100% στην Songfest Music Corporation, θυγατρική της GPS Music Corporation.

Ο Herb Alpert και οι Tijuana Brass ηχογράφησαν την πιο δημοφιλή instrumental εκδοχή του τραγουδιού με διασκευή στο άλμπουμ τους του 1965, Whipped Cream & Other Delights .

Αυτή η ηχογράφηση κέρδισε τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του δίσκου της χρονιάς στα βραβεία Grammy του 1966 .

Το instrumental πέρασε πέντε εβδομάδες στο νούμερο ένα στο chart easy listening , έφτασε στο νούμερο 7 στο Billboard Hot 100 . 
 

Video Url