Paul McCartney, Chrissie Hynde & Foo Fighters - Oh! Darling

Ποτέ πριν δεν το είχε πει live o Paul.

Ανάμεσα στις πολλές ξεχωριστές στιγμές στη συναυλία αφιερώματος του Taylor Hawkins το βράδυ του Σαββάτου (3 Σεπτεμβρίου), ήταν το απροσδόκητο ντουέτο του McCartney και της Chrissie Hynde .

« Oh! Πολυαγαπημένος." Η μπαλάντα του Abbey Road δεν είχε «γίνει από τότε που την ηχογραφήσαμε πριν από 100 χρόνια», επεσήμανε ο McCartney στο πλήθος στο Wembley Stadium του Λονδίνου.

Ανέβηκε στη σκηνή με την Hynde εν μέσω του τίτλου των Foo Fighters στο σχεδόν εξάωρο μουσικό γεγονός που γιόρταζε τη ζωή του αείμνηστου Hawkins.

«Δεν έχω κάνει ποτέ ντουέτο», είπε ο ΜακΚάρτνεϊ. «Αλλά θα το κάνουμε απόψε για πρώτη φορά, για σένα».

Με τον Omar Hakim στα ντραμς πίσω από το ζευγάρι και τον McCartney στην κιθάρα, οι δύο τραγουδιστές αντάλλαξαν τα φωνητικά στο «Oh! Πολυαγαπημένος."

«Ο Θεός να ευλογεί τον Τέιλορ», είπε ο ΜακΚάρτνεϊ — ο οποίος συνέχισε να φέρει και το «Helter Skelter» του 1968 στη σκηνή προτού συνεχίσουν οι Foo Fighters. με τις δικές τους επιτυχίες, με τη βοήθεια μιας «περιστρεφόμενης πόρτας ντράμερ» που περιλάμβανε τους Τζος Φρίς, Νάντι. Bushell, Rufus Taylor και ο γιος του Hawkins, Shane.

Η Chrissie  Hynde είχε επίσης εμφανιστεί νωρίτερα το βράδυ, με τους Pretenders να συμμετέχουν στον Dave Grohl στο μπάσο.

«Ω! Darling» ηχογραφήθηκε και κυκλοφόρησε το 1969, αν και δεν ήταν ποτέ single των Beatles στις ΗΠΑ. Έγινε σινγκλ για τον Robin Gibb το 1978, όταν εμφανίστηκε στους Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band  soundtrack

Δείτε το «Oh! Darling» που ερμήνευσαν οι McCartney και Hynde στη συναυλία αφιερώματος του Taylor Hawkins παρακάτω.

Video Url

 

Video Url