80000 στο Λονδίνο για την συναυλία στην μνήμη του ντράμερ Taylor Hawkins, έπαιξαν δεκάδες ονόματα

Η πρώτη από τις δύο συναυλίες αφιερώματος του Taylor Hawkins πραγματοποιήθηκε  (Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022), στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, με έναρξη στις 4:30 BST / 11:30 A EDT. Το ζευγάρι των συναυλιών οργανώθηκε από τους Foo Fighters για να τιμήσουν τον αείμνηστο ντράμερ τους που πέθανε στις 25 Μαρτίου 2022.

Πάνω από πέντε ώρες μετά τη μεγάλη παραγωγή, ο Paul McCartney εντάχθηκε στη σύνθεση της βραδιάς γύρω στις 9:45 μ.μ. Τοπική ώρα. (Ο ΜακΚάρτνεϊ

εισήγαγε τους Foos στο Rock Hall's Class του 2021 και ερμήνευσε το "Get Back" μαζί τους σε εκείνη την περίσταση.) Το κοινό παρακολούθησε ένα μίνι σετ από δύο έως τρία τραγούδια από τους Pretenders, τον Wolfgang Van Halen, τον πρόσφατα Joe Walsh με τραγούδια  James Gang, Geddy Lee και Alex Lifeson των Rush, Brian May και Roger Taylor των Queen και πολλοί άλλοι. Ο John Paul Jones των Led Zeppelin εμφανίστηκε με το supergroup Them Crooked Vultures.

 

Video Url

 

Ο Dave Grohl των Foo Fighters ουσιαστικά υπηρέτησε ως τελετάρχης, ενώ έπαιξε επίσης με πολλά από τα διάφορα lineup της ημέρας, όπως ο Brian Johnson των AC/DC και ο Lars Ulrich των Metallica. Η συναυλία του Wembley Stadium διήρκεσε σχεδόν έξι ώρες και περιλάμβανε 50 τραγούδια.

Μεταδόθηκε ζωντανά στο Paramount+ (στις Η.Π.Α.) και στο Pluto TV (διεθνώς), καθώς και στα κανάλια YouTube Brand του MTV, ξεκινώντας στις 11:30 π.μ. ET. Η τηλεόραση CBS θα μεταδώσει μια ωριαία έκδοση στις 10 μ.μ. ET το Σάββατο.

Η δεύτερη συναυλία πραγματοποιείται στις 27 Σεπτεμβρίου στο Kia Forum στο Λος Άντζελες.

 

Video Url

 

Video Url