Michael Kiwanuka - Beautiful Life

Από την  ταινία του Netflix 'Convergence: Courage In A Crisis' 

Ο Michael Kiwanuka μοιράστηκε ένα εντυπωσιακό νέο βίντεο για το κομμάτι "Beautiful Life" 

Το τραγούδι κυκλοφόρησε  νωρίτερα φέτος και συμπεριλήφθηκε στο ντοκιμαντέρ του Netflix Convergence: Courage In A Crisis , σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Orlando von Einsiedel.

Το νέο βίντεο σκηνοθετεί ο Αμερικανός σκηνοθέτης Phillip Youmans. Μιλώντας για τη συνεργασία, ο Youmans είπε: «Αυτή η ιστορία είναι μια προειδοποιητική ιστορία για την εύκολη πρόσβαση και τη γοητεία του έθνους μας στα όπλα.

«Ακολουθούμε εφήβους που παίζουν ρώσικη ρουλέτα με το περίστροφο ενός γονέα. Καθώς κάθε παίκτης κρατά το όπλο στον κρόταφο του, η ζωή του αστράφτει μπροστά στα μάτια του. Όταν πεθαίνουμε, το σώμα μας απελευθερώνει DMT. Καθώς η χημική ουσία γεμίζει την κυκλοφορία του αίματός μας, λέγεται ότι ένα άτομο βιώνει τη ζωή του να αστράφτει μπροστά στα μάτια του. Τόσο κοντά στον πιθανό θάνατό τους, ήθελα να εξερευνήσω αυτούς τους χαρακτήρες μέσα από τις αναμνήσεις τους. Με κάθε πάτημα της σκανδάλης, η αλλαγή του θανάτου αυξάνεται και κάθε παίκτης αντιμετωπίζει διάφορα επίπεδα φόβου.

«Η υπερβολική αυτοπεποίθηση και η απερισκεψία υπογραμμίζουν τα βασικά θέματα αυτής της ταινίας: η ζωή είναι όμορφη και πολύτιμη, και ο κομφορμισμός και η επιδεικτικότητα μπορεί να είναι θανατηφόρα. Αν και φοβούνται, τραβούν τη σκανδάλη ούτως ή άλλως, υποκύπτοντας στην πίεση της στιγμής».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ:

Video Url