“There’d Better Be a Mirrorball,”-Arctic Monkeys

Το πρώτο νέο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ The Car που θυμίζει αρκετά την δεκαετία του '70, λίγο από Bennie and The Jets και γενικά μακριά από ήχους που διώχνουν τον κόσμο, μεγαλώνουν βέβαια, αλλά ο χρόνος κρίνει.

Το βασικό σινγκλ από το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ τους, «The Car» – ένα jazzy slow-burner που ονομάζεται «There'd Better Be A Mirrorball».

Σε συνδυασμό με το πώς το συγκρότημα είχε πειράξει το νέο του υλικό τους τελευταίους μήνες, το νέο τραγούδι είναι εξίσου λαμπερό και διαλογιστικό, με μια άκρη της ποπ μπαλάντας της δεκαετίας του '60-70.

«Μην γίνεσαι συναισθηματικός, αυτό δεν είναι σαν εσένα / Το χθεσινό εξακολουθεί να διαρρέει από την οροφή / Αυτό δεν είναι τίποτα καινούργιο », τραγουδά ο Alex Turner στον πρώτο του στίχο. «Ξέρω ότι υποσχέθηκα ότι αυτό δεν θα έκανα / Κάπως να του δώσω τον παλιό ρομαντικό ανόητο / Φαίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα στη διάθεση».

Ρίξτε μια ματιά στο μουσικό βίντεο για το «There'd Better Be A Mirrorball», σε σκηνοθεσία του ίδιου του Turner, παρακάτω:

Video Url