Taylor Swift νέο άλμπουμ τον Οκτώβριο

Η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ με τίτλο Midnights, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου.

Σε ένα σημείωμα που συνόδευε την ανακοίνωση του άλμπουμ, η Swift έγραψε ότι το Midnights περιλαμβάνει «τις ιστορίες 13 άγρυπνων νυχτών διάσπαρτες σε όλη μου τη ζωή».

«Αυτή είναι μια συλλογή μουσικής που γράφτηκε στη μέση της νύχτας, ένα ταξίδι μέσα από τρόμους και γλυκά όνειρα», εξήγησε. «Τα πατώματα που περπατάμε και τους δαίμονες που αντιμετωπίζουμε. Για όλους εμάς που πετάξαμε και γυρίσαμε και αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα φανάρια αναμμένα και να ψάξουμε – ελπίζοντας ότι ίσως, όταν το ρολόι χτυπήσει δώδεκα… θα βρεθούμε».

 

Το Midnights θα είναι το δέκατο ολοκληρωμένο έργο της Swift μέχρι σήμερα και η πρώτη της πρωτότυπη κυκλοφορία μετά το 2020. Πέρυσι, κυκλοφόρησε πρόσφατα ηχογραφημένες εκδόσεις των Fearless και Red ως μέρος ενός εν εξελίξει έργου για την εκ νέου ηχογράφηση των πρώτων έξι της στούντιο άλμπουμ σε μια προσπάθεια να ανακτήσει τον έλεγχο του καταλόγου της αφού η Scooter Braun αγόρασε και στη συνέχεια πούλησε τα δικαιώματα αυτών των βασικών ηχογραφήσεων χωρίς τη συμβολή της.