Against The Odds: Blondie 1974-82

Το απόλυτο δώρο για τους φίλους των Blondie με 52 ηχογραφήσεις, απολαύστε το

Οι Blondie πρόκεται να κυκλοφορήσουν την πρώτη πλήρη συλλογή της δουλειάς τους στο αρχειακό σετ 124 κομματιών Against the Odds 1974 – 1982 . Η επιμελημένη συλλογή, που δημιουργήθηκε από αυθεντικές αναλογικές κασέτες και κόπηκε στα Abbey Road Studios, περιλαμβάνει τρεις δωδεκάδες ηχογραφήσεις που δεν είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου.

«Είναι πραγματικά μια απόλαυση να δούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει όταν ακούω αυτές τις πρώτες απόπειρες να αποτυπώσω τις ιδέες μας σε σχετικά πρωτόγονο εξοπλισμό», δήλωσε η τραγουδίστρια της Blondie, Debbie Harry. «Ευτυχώς η ουσία του να είσαι σε ένα συγκρότημα στις αρχές της δεκαετίας του εβδομήντα κρατούσε μερικές από τις αντικοινωνικές, αντιπολιτιστικές ενέργειες των ομάδων που ήταν οι επηρεαστές της δεκαετίας του '60. Είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την ιδιαίτερη συλλογή. Όταν ακούω αυτά τα παλιά κομμάτια, με βάζει εκεί σαν να είμαι ταξιδιώτης στο χρόνο. Όσο κακό ήταν μερικές φορές, ήταν εξίσου καλό. Δεν μετανιώνω. Περισσότερη μουσική.»

Η συλλογή προέρχεται από τα πρώτα έξι άλμπουμ των Blondie, από το Blondie του 1976 έως το The Hunter του 1982 , που περικλείουν τα singles με τα "Tide is High", "Call Me", "Rapture" και πολλά άλλα.

Το Against the Odds 1974 – 1982 επεκτείνει αυτό το κομμάτι της δισκογραφίας του συγκροτήματος με τέσσερις δωδεκάδες demos, εναλλακτικές ηχογραφήσεις και outtakes στούντιο, μερικά από τα οποία προέρχονται από την πρώτη τους ηχογράφηση.

Video Url