MOOD TAEG: Happiness Fragment (DanKe Version)

Οι Mood Taeg (προφέρεται Mood Tag) είναι ένα σκωτσέζικο/γερμανικό μουσικό επίτευγμα που χωρίζεται σε δύο στούντιο και δύο ηπείρους, με τα μέλη του tdk και τον K'ko να λειτουργούν από το Ντίσελντορφ και τον Lowell Freeman με έδρα τη Σαγκάη.

Έχουν περιγραφεί ως neo-Krautrock, αλλά έξω από τις κοσμικές ρίζες τους, αναφέρουν επίσης τους John Carpenter, Philip Glass, Mastermind Herbie, Isao Tomita και LFO, ως επιρροές. Το συγκρότημα κάνει αυτοπαραγωγή μεταξύ των στούντιο τους στη Σαγκάη και στο Ντίσελντορφ και είναι μέρος του ευρύτερου Mood Taeg Kollektiv που περιλαμβάνει μουσικούς, καλλιτέχνες γκράφιτι, DJs, φωτογράφους, ζωγράφους και καλλιτέχνες βίντεο.

Για το «Anaphora Versions», οι Mood Taeg συνδύασαν τις δικές τους επαναλαμβανόμενες φαντασιώσεις των κομματιών του άλμπουμ με αυτές των μουσικών από την tdk και την πατρίδα του Lowell, το Dundee και την πατρίδα του K'ko, το Ντίσελντορφ. Με αυτόν τον τρόπο, συνεχίζουν την προσέγγισή τους να είναι μέρος μιας ευρύτερης ομάδας καλλιτεχνών και όχι απλώς μιας μπάντας 3 μελών, μια προσέγγιση που επιτρέπει συναρπαστικές νέες απόψεις της μουσικής τους.

 

Video Url