Ακούστε το νέο single των Pixies "There's A Moon On", από το επερχόμενο άλμπουμ "Doggerel"

Image credit: Travis Shinn
Image credit: Travis Shinn

Οι Pixies μοιράζονται ένα νέο σινγκλ, με τίτλο "There's A Moon On", από το επερχόμενο όγδοο άλμπουμ τους, Doggerel.

Σε παραγωγή Tom Dalgety (Killing Joke/Therapy?), το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της BMG.

Το Doggerel θα είναι το τέταρτο άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει οι Pixies μετά την αναμόρφωσή τους το 2004: η αρχική σύνθεση του γκρουπ - Black Francis, Kim Deal, Joey Santiago και David Lovering - κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ μεταξύ 1986 και 1993. Ο μπασίστας Paz Lenchatin, πρώην των A Perfect Ο Circle and Zwan, αντικαθιστά τον Kim Deal στην τρέχουσα σύνθεση.

«Αυτή τη φορά έχουμε μεγαλώσει», λέει ο κιθαρίστας Santiago. «Δεν έχουμε πλέον τραγούδια κάτω των δύο λεπτών. Έχουμε μικρά διαλείμματα, πιο συμβατικές ρυθμίσεις, αλλά ακόμα οι ανατροπές μας είναι εκεί».

Ο Black Francis προσθέτει: «Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που είναι πολύ μεγάλα και τολμηρά και ενορχηστρωμένα. Τα punky πράγματα, μου αρέσει πολύ να τα παίζω. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να γίνει αυτό, υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με αυτήν την επιπλέον ειδική ενέργεια που συναντάμε».

 

Video Url

 

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε επίσης ένα τρέιλερ διάρκειας έξι λεπτών για το άλμπουμ, το οποίο ηχογράφησε τον περασμένο χειμώνα στα στούντιο Guilford Sound στο Βερμόντ.

Video Url