Οι νέοι θέλουν την καλή μουσική, αλλά πού να την ακούσουν

Με κάθε ευκαιρία οι νέοι απολαμβάνουν τραγούδια που αγάπησαν οι γονείς τους οι ακόμα και οι παππούδες και γιαγιάδες τους, όμως δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να τα ακούσουν, αφού για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει ένας πόλος έλξης που θα τους προσελκύσει.

 

Στις μέρες μας. σχεδόν όλα τα ραδιόφωνα παίζουν συγκεκριμένα σε αριθμό τραγούδια τα οποία μπορεί να είναι αυτό που λέμε επιτυχίες, όμως τους λείπει συνήθως αυτό το κάτι που μπορεί να προκαλέσει την προσοχή και αυτό είναι το να είναι δοκιμασμένο και επιτυχία σε μία άλλη εποχή.

Ο Πετρίδης παίζει συχνά αυτά τα τραγούδια μέσα από τις ιστορίες του, όμως το Α' Πρόγραμμα δεν είναι ένας σταθμός που παρακολουθούν οι νέοι.

Η επιτυχία του Running Up That Hill της Kate Bush δεν είναι τυχαία, όλα τα τραγούδια της έχουν αυτή την δυνατότητα  αφού δεν έχουν πρόβλημα με τον χρόνο.

 

όταν σας φωνάζω αν μπορείτε να βοηθάτε την σελίδα μας και να την διαδίδετε στους νεότερους, δεν είναι μόνο για να επιβιώσουμε σαν προσπάθεια, αλλά για να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα της μουσικής η οποία δυστυχώς αργοσβήνει  αφού η πολιτεία δείχνει αδιαφορία.

 

Βοηθήστε τους νέους να μάθουν την μουσική ιστορία μέσα από τις σελίδες μας και τα ψηφιακά βιβλία μας που είναι στην διάθεση σας με κάποια δωρεά.