Η νέα ταινία του Baz Luhrmann για τον Elvis Presley

Ένα νέο και διευρυμένο τρέιλερ του Έλβις βυθίζεται βαθύτερα στην ιστορία της ταινίας και αποκαλύπτει την ικανότητα του πρωταγωνιστή Όστιν Μπάτλερ να ταιριάζει με τη φωνή του Έλβις Πρίσλεϊ στην ταινία 

 

Το νέο τρέιλερ αποκαλύπτει πολλά περισσότερα. «Αν δεν κάνεις την επιχείρηση, η επιχείρηση θα σε κάνει», λέει ο B.B. King στον Πρίσλεϊ στο εκτεταμένο τρέιλερ, ωθώντας τον Βασιλιά του Rock 'n' Roll να αρχίσει να δίνει στο κοινό του ως επί το πλείστον γυναίκες περισσότερα από αυτά που θέλει. «Θα σου δείξω πώς είναι ο πραγματικός Έλβις απόψε», δηλώνει ο Μπάτλερ καθώς αρχίζει να κουνάει τους γοφούς του.

Η ιστορία του Έλβις εκτείνεται σε 20 χρόνια ζωής και καριέρας του Πρίσλεϋ, συμπεριλαμβανομένης της περίπλοκης σχέσης του με τον μάνατζερ του, Κολ. Ο Τομ Πάρκερ, τον οποίο υποδύεται ο Τομ Χανκς. «Χωρίς εμένα, δεν θα υπήρχε ο Έλβις», λέει στο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

 

Σύμφωνα με τον Μπάτλερ, πέρασε μήνες εκπαιδεύοντας τη φωνή του ώστε να μιμείται τη φωνή του Πρίσλεϋ.

Video Url

"Όταν ξεκίνησα τη διαδικασία, αποφάσισα να κάνω τη φωνή μου να είναι πανομοιότυπη. Αυτό μου προκάλεσε αρχικά φόβο είπε ο Μπάτλερ στο Hollywood Reporter. Ο σκηνοθέτης Baz Luhrmann έβαλε την πραγματική φωνή του νεαρού ηθοποιού στα κομμάτια της ταινίας, χρησιμοποιώντας τη φωνή του Μπάτλερ στα  τραγούδια του Έλβις και ένα μείγμα Μπάτλερ και κασέτες του Πρίσλεϋ για τον Έλβις στη μέση ηλικία.