To Vodafone TV γιορτάζει τα 50 χρόνια του ΗΒΟ με μια ειδική επετειακή κατηγορία

To Vodafone TV, το σπίτι του HBO στην Ελλάδα, γιορτάζει τα 50 χρόνια του μεγαλύτερου τηλεοπτικού παρόχου μυθοπλασίας που όρισε όχι μονάχα την αμερικανική τηλεόραση, αλλά και την παγκόσμια πορεία της τηλεοπτικής έμπνευσης. Σε ένα μοναδικό αφιέρωμα των σειρών του ΗΒΟ που ξεχώρισαν από τους The Sopranos μέχρι το Game of Thrones και από το Six Feet Under μέχρι το Euphoria, το κοινό μπορεί να ξαναζήσει ή και να ανακαλύψει αγαπημένες τηλεοπτικές στιγμές αποκλειστικά στο Vodafone TV, με τους 50 πιο αντιπροσωπευτικούς τίτλους που άφησαν πραγματική ιστορία στα τηλεοπτικά χρονικά, παγκοσμίως.

Όντας το μοναδικό δίκτυο, που τολμηρά και αποδεδειγμένα έχει δημιουργήσει περιεχόμενο σε όλα τα είδη μυθοπλασίας, ακόμα και σε καιρούς που ήταν ταμπού μια πιο slang γλώσσα, η τόλμη του ΗΒΟ αποτιμήθηκε από τις κριτικές, τα βραβεία και τη διάρκεια, επενδύοντας κάθε χρόνο στην ποιότητα των παραγωγών του.

Το ΗΒΟ είναι ο πιο δυνατός και δυναμικός original content πάροχος με τηλεοπτικές επιτυχίες που πρωταγωνιστούν ολόκληρη την χρονιά στις λίστες με τα καλύτερα, θέτοντας σαν στόχο και κριτήριο την ανταγωνιστικότητα με τον πλέον ποιοτικό τρόπο, αναγνωρίζοντας με σεβασμό τις ανάγκες των τηλεθεατών.

Από τον Νοέμβριο του 1972 που ιδρύθηκε με σλόγκαν “This is HBO, the Home Box Office”, επένδυσε σε σημαντικά ονόματα δημιουργών, και έδωσε για πρώτη φορά C2 General τηλεοπτικό χώρο στο stand-up comedy. Σύστησε στο κοινό το Sex and the City, την πρώτη «αυθάδικη» τηλεοπτική σειρά, το The Sopranos, έναν απολαυστικό «τηλεοπτικό» Νονό και το The Wire που καταπιάνεται με τις μάχες αστυνομίας και ναρκεμπόρων.

Βραβευμένοι δημιουργοί όπως η ο Martin Scorsese, η Ellen DeGeneres, ο Paul
Newman, ο Aaron Sorkin, ο Todd Heynes, o Mike Nichols, ο Ryan Murphy, η Reese Witherspoon
σκηνοθέτησαν περιεχόμενο για το ΗΒΟ, η Meryl Streep, ο Max Von Sydow, η Kate Winslet, η Frances McDormand, η Jessica Castain, o Colin Firth και ο Al Pacino είπαν το «ναι» στη μικρή οθόνη, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προγραμμάτων του, ενώ το δίκτυο ανέδειξε διάσημους πρωταγωνιστές όπως ο James Gandolfini, η Sarah Jessica Parker, η Lena Duhnam και ο Adam Driver, η Zendaya και ο Kit Harrington στα πρώτα τους σημαντικά βήματα.

 

Ήταν εξάλλου το πρώτο τηλεοπτικό δίκτυο που επένδυσε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για ένα επεισόδιο, πίσω στο 2010 για την αντιπολεμική μίνι σειρά The Pacific σε παραγωγή Steven Spielberg και Tom Hanks, ενώ πρόσφατα το ίδιο συνέβη με το Game of Thrones, αλλά και με το House of the Dragon, το οποίο καρπώθηκε και το ρεκόρ τηλεθέασης για το ΗΒΟ, αφού περισσότεροι από 20 εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο.

Μέχρι σήμερα, κερδίζει συνεχόμενα βραβεία -εξάλλου είναι το μοναδικό δίκτυο με 720 βραβεία Emmy στην κατοχή του, ένας πραγματικά αριθμός ρεκόρ- και υψηλή τηλεθέαση με μερικές από τις καλύτερες σειρές εκεί έξω, ανάμεσά τους το True Blood που άνοιξε ξανά τον δρόμο για το είδος του τηλεοπτικού φανταστικού, το καθηλωτικό Chernobyl, το teen Ευαγγέλιο Girls και το Big Little Lies με ένα αλά Hollywood cast να είναι, μεταξύ άλλων, μονάχα η αρχή για ακόμη πιο συναρπαστικό περιεχόμενο.

Με την αφορμή αυτή, το Vodafone TV, που συνδυάζει μοναδικά και αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ στην Ελλάδα και είναι η πλουσιότερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για C2 General όλη την οικογένεια, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες θέασης για όλους, γιορτάζει αυτή την επέτειο με μια ειδική κατηγορία, που λανσάρεται τον Δεκέμβριο με τον τίτλο ΗΒΟ50. Εκεί, ο συνδρομητής μπορεί να βρει τους 50 αντιπροσωπευτικούς τίτλους της ιστορίας του ΗΒΟ και να γνωρίσει έτσι το πιο σημαντικό κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας, μέσα από κωμικές ιστορίες, στιβαρά δράματα, αφηγήσεις φαντασίας και καθηλωτικά ντοκιμαντέρ, γιατί το ΗΒΟ ήταν και παραμένει «More Than TV».

 

Αναλυτικά, η λίστα των 50 τίτλων του ΗΒΟ50, που θα βρει κανείς στο Vodafone TV είναι η
εξής:
1. Curb Your Enthusiasm
2. Six Feet Under
3. Rome
4. The Sopranos
5. Game of Thrones
6. The Wire
7. Sex & the City
8. Big Love
9. True Blood
10. The Flight Attendant
11. Entourage
12. Veep
13. Girls
14. The Newsroom
15. Band of Brothers
16. The Leftovers
17. Silicon Valley
18. Succession
19. Big Little Lies
20. Westworld
21. Chernobyl

C2 General

22. Euphoria
23. Broadwalk Empire
24. Looking
25. Sharp Objects
26. The White Lotus
27. Barry
28. Watchmen
29. I May Destroy You
30. House of the Dragon
31. Mare of Easttown
32. The Pacific
33. Fahrenheit 451
34. Lovecraft Country
35. Scenes of a Marriage
36. True Detective
37. Vinyl
38. Mildred Pierce
39. Olive Kitteridge
40. Angels in America
41. Carnivale
42. And Just Like That
43. Gossip Girl
44. The Staircase
45. Allen vs. Farrow
46. How to John Wilson
47. Hung
48. Grey Gardens
49. The Normal Heart
50. Behind the Candelabra

 

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Vodafone TV: Vodafone TV | Vodafone.gr