Συγκολλητικά Στιγμής Henkel Ηγέτης στον τομέα Health & Safety στον επαγγελματικό χώρο

Συγκολλητικά Στιγμής Henkel  Ηγέτης στον τομέα  Health & Safety στον επαγγελματικό χώρο

Οι Τεχνολογίες Συγκολλητικών Henkel, ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συγκολλητικών σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας, παρουσιάζει μια νέα καινοτομία. Με στόχο ακόμα ασφαλέστερες λύσεις συναρμολόγησης, η Henkel ανέπτυξε ένα νεωτερικό πακέτο σταθεροποιητών που επιτρέπει την πλήρη αφαίρεση της υδροκινόνης (HQ) και των 2, 2'-Μεθυλενοδις (4-μέθυλο-6-τερτ-βουτυλοφαινόλη) (MMBP) από τις συνθέσεις των πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων προϊόντων της. Ήδη, έξι προϊόντα της σειράς Συγκολλητικών Στιγμής LOCTITE® παράγονται με τη νέα σύνθεση, και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα.

Η υδροκινόνη (HQ) και τα 2, 2'-Μεθυλενοδις (4-μέθυλο-6-τερτ-βουτυλοφαινόλη) (ΜΜΒΡ) χρησιμοποιούνται για να διατηρείται ρευστό το προϊόν στη συσκευασία του και είναι μεταξύ των συστατικών που υπόκεινται σε αυξημένους ελέγχους. Παρά την μικρή τους παρουσία στις αρχικές συνθέσεις των προϊόντων, η Henkel κατάφερε να τις αφαιρέσει τελείως με το πρωτοποριακό πακέτο σταθεροποιητών που δημιούργησε, διατηρώντας όλα τα βασικά πλεονεκτήματα που χαρακτηρίζουν τα Συγκολλητικά Στιγμής LOCTITE, όπως οι γρήγοροι χρόνοι συγκόλλησης, οι ισχυροί ανθεκτικοί δεσμοί, η αξιοπιστία στη συγκόλληση διαφορετικών υλικών και η αντοχή σε περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Η δημιουργία της νέας ολοκληρωμένης σειράς συγκολλητικών στιγμής και επιταχυντών βοηθούν τον κλάδο να εργαστεί με μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς καμία έκπτωση στην απόδοση. Επιτρέπουν στη βιομηχανία να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία, να απλοποιήσει τον σχεδιασμό, να βελτιώσει την αξιοπιστία, να αυξήσει την παραγωγικότητα και παράλληλα, να ενισχύσει την ασφάλεια στο χώρο της εργασίας μέσω της μείωσης των επικίνδυνων ουσιών. Όλα τα προϊόντα παρέχουν γρήγορη συγκόλληση για μια ευρεία ποικιλία υλικών, όπως είναι τα μέταλλα, τα πλαστικά, τα ελαστομερή, το ξύλο, το χαρτί, το δέρμα και το ύφασμα, ενώ παράλληλα είναι όλα κατάλληλα για χειροκίνητη ή αυτοματοποιημένη και ρομποτική  εφαρμογή, για την οποία η Henkel προσφέρει και ολοκληρωμένη γκάμα εξοπλισμού.

Κορυφαίο της νέας σειράς είναι το προϊόν Loctite 402, η υπερ-αποδοτική κόλλα στιγμής, που αποτελεί τη νέα προσθήκη στη γκάμα των Συγκολλητικών Στιγμής της Henkel. Με πατενταρισμένη σύνθεση που ξεπερνά τον ανταγωνισμό στη θερμική απόδοση και αντοχή, το προϊόν LOCTITE 402 προσφέρει πιο αξιόπιστη απόδοση σε σύγκριση με πολλές παραδοσιακές κόλλες στιγμής, ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Είναι ανθεκτική στα περισσότερα μέταλλα σε θερμοκρασίες που φθάνουν έως και 135 C – έχει δοκιμαστεί και σε θερμοκρασία ("αντοχή εν θερμώ") και σε θερμοκρασία δωματίου ("θερμική γήρανση") – κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για προϊόντα των οποίων η λειτουργία, κατά την τροφοδοσία και την συνδεσιμότητα, παράγει υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, ένα ακόμη πλεονέκτημα του προϊόντος LOCTITE 402 είναι η βελτιωμένη αντοχή σε κρούση, σε σύγκριση με παραδοσιακά συγκολλητικά στιγμής.

 

Αυτές οι καινοτομίες σχετικά με τον τομέα Health & Safety, σε συνδυασμό και με άλλα εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθιστούν το προϊόν LOCTITE 402 μια ελκυστική εναλλακτική λύση έναντι άλλων μεθόδων συγκόλλησης σε έναν μεγάλο αριθμό κατασκευαστικών τομέων. Το προϊόν LOCTITE 402 ενσωματώνει τις καλύτερες ιδιότητες των κορυφαίων συγκολλητικών στιγμής, προσφέροντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όσους ασχολούνται με το σχεδιασμό και την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τις δυσκολότερες προκλήσεις.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν LOCTITE 402 και την Συγκόλληση Στιγμής Εξαρτημάτων επισκεφτείτε τον ιστότοπο:

www.henkel-adhesives.com/gr/el/ιδέες/loctite-liseis-sigkollissi-stigmis