Είναι άδικο να χαρακτηρίζεις κάποιους σαν ανίκανους όταν είναι εντελώς ανύπαρκτοι, απλά σιωπάς και από μέσα σου προσεύχεσαι. 

 

Όταν αδιαφορείς για την καθημερινή παράνομη είσοδο στην χώρα αγνώστου αριθμού παράνομων μεταναστών και ομολογείς δημόσια ότι δεν μπορείς να τους αποτρέψεις, πώς να μην ανοίξεις την όρεξη των γειτόνων στο να σκεφτούν  να κάνουν το ίδιο σαν χώρα.

 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το να επικαλείσαι  συνέχεια την ευθύνη των Ευρωπαίων για τα δικά σου σύνορα ενώ εσύ ενδεχομένως παίζεις με τρενάκια στο σπίτι σου με τον συνέταιρο σου, δείχνει άγνοια της πραγματικότητας.

 

Κατηγορούν κάποιοι τον Σημίτη που ευχαρίστησε τους Αμερικανούς στην υπόθεση με τα Ίμια, αλλά έκαναν το κορόιδο στις εκκλήσεις του προέδρου στον Ομπάμα .

 

Ποτέ άλλοτε, τουλάχιστον όσο ζούμε, η εξωτερική μας πολιτική δεν ήταν τόσο ανύπαρκτη, διάφοροι στις τηλεοράσεις προτρέπουν την αντιπολίτευση να στηρίξει την κυβέρνηση για να δείξουμε εθνική ενότητα, μα ποιος κυβερνά, η αντιπολίτευση; τις αποφάσεις τις παίρνει η κυβέρνηση και γι' αυτό θα κριθεί. Γι' αυτό ψηφίζει ο λαός, για να έχουμε κυβέρνηση που ασκεί την πολιτική της που δεν είναι ταινία σαν το Truman Show.

 

O άθέατος'

  

 

ΣΙΩΠΗ-Ξύλινα Σπαθιά

 

ΣΩΠΑ ΚΙ ΑΚΟΥΣΕ-Ελένη Τσαλιγοπούλου

 

ENJOY THE SILENCE-Depeche Mode

 

SILENCE-Delerium/Sarah McLachlan

 

ΕΠΕΦΤΕ ΒΑΘΙΑ ΣΙΩΠΗ-Γιάννης Πουλόπουλος

 

ΜΕ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ-Δήμητρα Γαλάνη

 

ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ-Νίκος Ξυλούρης-Ηλίας Κλωναρίδης

 

ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ-Γιώργος Μαρίνος

 

DON'T SPEAK-No Doubt

 

I DON'T WANT TO TALK ABOUT IT-Rod Stewart/Amy Bell