10 τραγούδια Kylie Minogue, έγινε 55 ετών

10 τραγούδια Kylie Minogue, έγινε 53 ετών

Η Kylie Minogue γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1968 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας...

Είναι τραγουδίστρια της ποπ, στιχουργός και ηθοποιός. Σε μια καριέρα που μετράει πάνω από τρεις δεκαετίες στον χώρο του θεάματος έχει λάβει εμπορική και κριτική αναγνώριση, κατορθώνοντας παγκόσμιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ θεωρείται η πιο επιτυχημένη καλλιτέχνης από την Αυστραλία όλων των εποχών.

Η καριέρα της ξεκίνησε ως ένα παιδί θαύμα σε ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό σήριαλ, και στην ηλικία των έντεκα άρχισε να παίζει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές ενώ σύντομα εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ στο κόσμο.

Το 2005, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της "Showgirl: The Greatest Hits Tour", διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και αναγκάστηκε να αναβάλει τις προγραμματισμένες συναυλίες της προκειμένου να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Την επόμενη χρονιά, έχοντας αντιμετωπίσει τον καρκίνο με επιτυχία, συνέχισε τις συναυλίες της με την "Showgirl: The Homecoming Tour". Οι κριτικοί εγκωμίασαν τη θριαμβευτική επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα και η περιοδεία δέχτηκε διθυραμβικές κριτικές.

I SHOULD BE SO LUCKY

Video Url

 

 

 

CAN'T GET YOU OUT OFF MY HEAD

 

 

CONFIDE IN ME

 

 

WHERE THE WILD ROSES GROW με τον Nick Cave

Video Url

 

 

SPINNING AROUND

Video Url

 

 

SLOW

Video Url

 

 

I BELIEVE IN YOU

Video Url

 

 

ESPECIALLY FOR YOU με τον Jason Donovan

Video Url

 

 

JE NE SAIS PAS POURQOUI

Video Url

 

 

COME IN TO MY WORLD

 

 

https://www.popup.gr/