Αφιερωμένο στις γυναίκες που γεννήθηκαν το 1981, την καλύτερη χρονιά όπως ισχυρίζονται

 

Με την προσθήκη του τρίτου ψηφιακού βιβλίου με τα 50 καλύτερα Indie/Punk άλμπουμ και την ιστορία τους, οι φίλοι του ροκ θα έχουν την δυνατότητα να σχηματίσουν μια πιο πλήρη άποψη για ότι σημαντικό συνέβη στο ροκ εδώ και μισό περίπου αιώνα. (Υπάρχει και τέταρτο βιβλίο για τη Soul)

 

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε πιο βιβλίο θέλετε από τα 200 καλύτερα ροκ άλμπουμ, τα 50 καλύτερα Hard Rock/Heavy Metal και τα 50 Indie/Punk στέλνοντας οποιοδήποτε ποσό που θα χρησιμοποιήσουμε για την λειτουργία του site.

 

Είναι ευνόητο ότι σε ειδικές περιπτώσεις θα στέλνονται και τα 3 βιβλία.

 

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα, αλλά κι αυτούς που μας παρακολουθούν και ανέχονται την ιδιαιτερότητα της σελίδας μας, που βασικά έχει σαν στόχο να καλύπτει όλο τον μουσικό χώρο και να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί τον κάθε σύγχρονο σκεπτόμενο άνθρωπο.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) 

KICK IN THE EYE-Bauhaus

 

 

TEMPTED-Squeeze

 

 

WORDY RAPPINHOOD-Tom Tom Club

 

 

ROMEO AND JULIET-Dire Straits

 

 

LOVE ACTION-Human League

 

 

PULL UP TO THE BUMPER-Grace Jones

 

 

FADE TO GREY-Visage

 

 

RAPTURE-Blondie

 

 

HARDEN MY HEART-Quarterflash

 

 

NEW LIFE-Depeche Mode