Γιώργος Τρανταλίδης, μια ζωή τζαζ

Ο Γιώργος Τρανταλίδης πάντα ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, την τζαζ και μας παρουσιάζει με μία σειρά από εξαιρετικούς μουσικούς το άλμπουμ του Looking Back στο οποίo εκτός από τις δικές του συνθέσεις υπάρχει και μία διασκευή του A Love Supreme του John Coltrane.

Όπως όλα σχεδόν τα άλμπουμ που συμμετέχει ο Γιώργος, υπάρχει και εδώ αυτή η ξεχωριστή επαφή με την μουσική που αγγίζει εύκολα αυτούς που έχουν επιλέξει να περάσουν την ζωή τους σαν σκλάβοι της.

Θυμάμαι την συνεργασία που είχαμε με τον Τρανταλίδη στα 2 άλμπουμ που κυκλοφόρησαν στην Virgin και αποτελούν ένα κόσμημα για την Ελληνική δισκογραφία, δυστυχώς όμως δεν παίχτηκαν από τους παραγωγούς των ραδιοφωνικών εκπομπών εκείνης της εποχής, οι οποίοι αμφιβάλλω και αν τα άκουσαν.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

To άλμπουμ υπάρχει στο Bandcamp

 

Είσαι ένας από το περίπου 1.000.000 που μας παρακολουθεί κάθε μέρα από 145 χώρες του πλανήτη μας. Αγαπάς την μουσική και έχεις την δυνατότητα; στηρίζεις.... Σημασία έχει η χειρονομία όχι το αν είναι 1 ή 100 ευρώ, δείχνει πως  νοιάζεσαι γι' αυτό που κάνουμε.