Έσπασε τα ρεκόρ στην Μ. Βρετανία το No Time To Die

Έσπασε τα ρεκόρ στην Μ. Βρετανία το No Time To Die

Η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ σημείωσε ρεκόρ στην Βρετανία ξεπερνώντας όλες τις ταινίες της σειράς του 007.

Η πέμπτη παρουσία του Κρεγκ ως 007 έκανε 21 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής,

Πέρασε τα Skyfall που μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο είχε εισπράξεις 20,2 εκατομμυρίων λιρών και το Spectre που είχε 19,8 εκατομμύρια λίρες. Αυτές οι ταινίες βρίσκονται στα νούμερα δύο και τρία στον πίνακα εισιτηρίων όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολλοί στη βιομηχανία ελπίζουν ότι το No Time to Die θα βοηθήσει τα ταμεία μετά το κλείσιμο των κινηματογράφων κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σκηνοθετήθηκε από τον Αμερικανό σκηνοθέτη Cary Joji Fukunaga και πρωταγωνιστούν επίσης οι Lea Seydoux, Rami Malek και Lashana Lynch.

Οι περισσότεροι κριτικοί επαίνεσαν την ταινία, με πολλούς να της δίνουν πέντε αστέρια μετά την πρεμιέρα της στο Royal Albert Hall νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Κάποιοι όμως έγραψαν ότι η ταινία δεν δικαιολογούσε αρκετά τον χρόνο προβολής της που είναι 163 λεπτά.

Η Universal είπε ότι το No Time to Die άνοιξε σε 772 κινηματογράφους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία την Πέμπτη - 25 περισσότερους από την ταινία με το προηγούμενο ρεκόρ, Star Wars: Rise of Skywalker, το 2019.

Όταν το Skyfall έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη πριν από εννέα χρόνια, άνοιξε σε 587 κινηματογράφους.